Fakt, przyznam, że zakup nie do końca był przemyślany. Stary padł niespodziewanie, od razu potrzebowałem nowy do pracy. Zaufałem bo składał go "znajomy". No cóż, będę musiał zadowolić się tym co jest...
1)Jakie chłodzenie polecasz?
Problem z nowym komputerem (SMART do analizy)
-
- TitoBandito
addictedboy
1). Co do chłodzenia - napisz jaką masz obudowę (tak, żeby nie było zaskoczenia, że nowe chłodzenie się nie mieści w obudowie) i ile kasy możesz przeznaczyć na nie.
1). Co do chłodzenia - napisz jaką masz obudowę (tak, żeby nie było zaskoczenia, że nowe chłodzenie się nie mieści w obudowie) i ile kasy możesz przeznaczyć na nie.
-
Na allegro znalazłem. To ta Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Ile chce wydać... tyle ile optymalnie będę musiał... do 300-400zł? jeśli też trzeba by było obudowę zmieniać ;x
Ile chce wydać... tyle ile optymalnie będę musiał... do 300-400zł? jeśli też trzeba by było obudowę zmieniać ;x
- seba86mu
Wyżej w temacie jakbyś nie doczytał zaproponowałem chłodzenie SilentiumPC Spartan Pro HE924, które spokojnie zmieści się do tej obudowy.
-
Bug Check Code : 0x00000124 nie znam sie tak jak szanowni admini, ale mialem na laptopie ten sam kod bledu i troche czytalem o nim i opini innych osob ktore mialy ten sam blad, i blad przewaznie wskazywal na uszkodzony hardware w moim przypadku byla to uszkodzona karta grafiki
-
Problem z resetami rozwiązany. Coś było z pamięciami ram. Zostały wymienione i nic się już nie resetuje
Jednak problem głośnego wentylatora przy procesorze nadal jest. Zakupiłem jednak wiatrak, który poleciliście mi na początku:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
tylko przyszedł mi inny wiatrak
droższy model.
Z tego co wyczytałem jest trochę większy, moje pytanie brzmi następująco: czy on mi się zmieści? czy pisać do sklepu, żeby wymienili mi na mniejszy, ten który chciałem zamówić.

tylko przyszedł mi inny wiatrak

Z tego co wyczytałem jest trochę większy, moje pytanie brzmi następująco: czy on mi się zmieści? czy pisać do sklepu, żeby wymienili mi na mniejszy, ten który chciałem zamówić.
- seba86mu
addictedboy pisze:czy on mi się zmieści?
Masz już cooler, to zmierz sobie czy Ci się zmieści.
-
- Reklama