Koleżanka włączyła PC, potem czymś zahaczyła, odłączyła zasilanie i komputer już się nie włączył. Sprzęt z Windows XP HE, siedmioletni, nie otwierana obudowa od początku więc zrobiłam konserwację i miałam takie zdarzenie, że po przeniesieniu do innego pokoju i podłączeniu nie było żadnego efektu. Otworzyłam na nowo, zdjęłam obudowę , sprawdziłam czy wszystko podociskane i za którymś razem zaskoczył. Ponieważ były błędy na dysku i ogólny bałagan, postawiłam system na nowo. Wszystko było ok do momentu wyłączenia z sieci. Zrobiłam to zupełnie przypadkowo bo była burza więc dla świętego spokoju wyjęłam kartę sieciową bezprzewodową i wtyczkę z listwy. Dziś włączam i sytuacja się powtarza. Wyjęłam zasilacz HuntKey HK-400AP 400W i pomiar napięcia załączam na foto. Proszę o info czy napięcia w normie bo wszystkich opcji nie znam. Jeśli nie zasilacz to jaka inna przyczyna?
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Proszę o sprawdzenie testu zasilacza
- LupeR
Proszę o sprawdzenie testu zasilacza
Napiszę tylko że napięcia są źle zmierzone, te pudełeczko mierzy napięcia bez obciążenia
Sprawdź czy gniazdko się nie poluzowało w zasilaczu.

Sprawdź czy gniazdko się nie poluzowało w zasilaczu.
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK
-
- Reklama