witam,
otoz zdecydowalem sie na kupno komputera, cos lepszego abym mogl sobie wiecej podzialac na komputerze.
Znalazlem ogloszenie na gumtree zadzwonilem i ugadalem sie z gosciem na srode na sprawdzenie czy wszytsko jest okay,
i teraz prozba do was drodzy urzytkownicy mozecie udzielic mi pare rad na co mam wzrocic uwage?
moze pobrac jakies programy do diagnostyki lub cos podobnego.
Z gory dziekuje hotfix!
tutaj link do gumtree
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Sprawdzenie komputera przed zakupem
- seba86mu
sprawdzeni przed kupnem komputera
Kondycję dysku twardego sprawdzisz programem HDTune => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Odczyt SMART z zakładki Health wyklej na forum celem weryfikacji.
Stabilność pracy procesora pod obciążeniem sprawdzisz programem OCCT => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Stabilność pracy karty graficznej pod obciążeniem sprawdzisz programem FurMark => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Odczyt SMART z zakładki Health wyklej na forum celem weryfikacji.
Stabilność pracy procesora pod obciążeniem sprawdzisz programem OCCT => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Stabilność pracy karty graficznej pod obciążeniem sprawdzisz programem FurMark => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
dzieki za odpowiedz juz pobieram tylko wlasnie jutro robie deala i pewnie nie bede mial czasu aby dodac to na forum wszytko bedzie dzialo sie na goraco takze, mozesz mi dodac sreeny z testu swojej maszyny i podrkeslic na co wzrocic uwage i normy dopuszczalne z gory dziekuje i czekam na odpowiedz o 16 robie deala, takze prosze jesli znajdziesz czas to odpowiedz.
dziekuje jeszcze raz za pomoc.
dziekuje jeszcze raz za pomoc.
- bajbus
Jednak było by lepiej jakbyś zrobił to wszystko o co prosił seba86mu żeby poźniej nie było że jakiś złom kupiłeś i cały czas coś się będzie z nim działo
-
- Reklama