mucha97 pisze:Wszystko kompatybilne ? Ciche ? Cooler do procka moze byc czy usunac ?
Kompatybilne, ciche.
Cooler H923 weź. Temperatura procesora będzie o kilkanaście stopni niższa, niż na standardowym coolerze BOXowym.
mucha97 pisze:Wszystko kompatybilne ? Ciche ? Cooler do procka moze byc czy usunac ?
mucha97 pisze:http://www.morele.net/karta-graficzna-sapphire-radeon-hd7870-2gb-11199-00-20g-462854/
na innym forum jeszcze polecili mi ta grafe
mucha97 pisze:a nawet taniej masz i7 2600K od Sandy Bridge który się świetnie kręci, a na pewno po OC jest wydajniejszy niż ten 3777 od Ivy Bridge.
mucha97 pisze:Średnio widzi mi się opcja przepłacania za WD Black'a który nie wali na kolana.
mucha97 pisze:Chcesz skoku wydajności? Kup SSD.
mucha97 pisze:280zł za XFX 550W? 20zł drożej masz 650W modularny thermaltake smart
mucha97 pisze:I jeszcze 1 pytanie czy do usb3 mozna wlozyc usb 2 ?
mucha97 pisze:I czy gdy bym wybral opcje z oc to na poczatku tak jak powyzej napisac przez 2 lata nie musial bym nic podkrecac i by wszystko gralo ?
mucha97 pisze:to bardzo bym prosił abyś złożył dla mnie komp pod oc za 3,5 tys a ja w tedy wybiore
mucha97 pisze:I czy ten zestaw bez oc za 2-3 lata bedzie do dupy ?
mucha97 pisze:i czy po zrobieniu oc strace gwarancje na procek ?
mucha97 pisze:Hmm dobra a pomogł bys mi z tym oc ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość