Tablet - jaki kupić? Do 1600 zł.
-
Jaki tablet możeci mi polecić? Chciałem kupić ten Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ale slyszałem, że jego oprogramowanie nie za bardzo jest stworzone do polskich warunków i że np. więcej aplikacji w języku polskim znajdę do tabletów Samsunga. Jak jest z długością działania baterii takich tabletów? Moge wydać na ten tablet tylko 1 600 zł. Pomóżcie coś wybrać.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Hmm, oferta bardzo kusząca. W normalnej sytuacji cenowej, za 500zł więcej, ja bym się zastanawiał nad ASUS Eee Pad Transformer, który pozwala na podłączenie klawiatury i pracę jak na zwykłym laptopie. Ale tutaj choroba ciężki wybór.
-
dołączę się do tematu. Widziałem ostatnio w komputroniku tablet firmy Huawei, dokładnie model IDEOS S7. Cena nie powalała bo lekko ponad 1000 zł, ale chodzi mi o coś innego. Czym jest spowodowanue to ze ten Huawei kosztuje 1000 zł a inny np. Sony ponad1600zł gdzie parametry są względnie podobne? czy tu aż tak działa nazwa firmy i płaci sie za to? druga sprawa to poddaje pod wasza ocene tego Huawei
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
IDEOS S7 pracuje na Androidzie, procek nie jest demonem wydajności, to tablet czysto internetowy. A o Sony to którym mówisz?
-
co do Sony to mialem na mysli Sony Tablet S 16GB, ale już po ptakach:). Wczoraj odbyłem dłuuuuuugą rozmowę ze sprzedawcą w tym Komputroniku co ogląadłem to Huawei i zdecydowałem sie kupić. Bardzo fajnie wytłumaczył mi na czym polegają różnice i do czego może mi sie przydać - głównie internetu, to co ty pisałeś, więc sie skusiłem i kupiłem:). Za jakiś czas dam znać jak działa w praktyce:).
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
A to czekam, jak Masz ochotę to zrób fotki i jakąś recenzję napisz, będzie miło poczytać.
-
- Reklama