Może mi ktoś coś opowiedzieć na ten temat?
Na co zwracać uwagę przy zakupie ?
Jaki polecicie tablet?
Jaki polecicie tani dobry tablet?
tablety - co i jak?
- voluu
- Kontaktowanie:
tablety - co i jak?
1. Procesor, pamięć RAM, pamięć wbudowana, rozdzielczość, system operacyjny.
2 & 3. Do jakiej kwoty?
2 & 3. Do jakiej kwoty?

Sounds Better
Indoor: AKG K514 + Denon PMA-480R
Outdoor: SoundMagic PL10 + Sansa Clip+
- migo
tablety - co i jak?
Dobry - czyli, najbardziej wypasiony i odpowiadający swojej cenie a nie płacenie za logo.
dobry i tani - tak samo tylko że tanio!
nie znam cen.
dobry i tani - tak samo tylko że tanio!
nie znam cen.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
tablety - co i jak?
Poczekaj trochę, niedługo wchodzi ciekawa rzecz do sprzedaży: http://www.hotfix.pl/plug-impact-nowy-p ... -n6310.htm
Już mamy zamówione do testów.
Już mamy zamówione do testów.
- migo
tablety - co i jak?
Nie wiecie kiedy będziecie mieli go do testów ?
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
tablety - co i jak?
Ma wejść w tym miesiącu, więc pewnie pod koniec lutego. Jesteśmy zapisani w kolejce, więc trochę to potrwa. Agencja co wysyła sprzęt tej firmy jeszcze sama nie wie kiedy go dostanie i w jakich ilościach.
- migo
tablety - co i jak?
acha, bo na allegro już widziałem ten tablet i trochę sie zdziwiłem, że tak późno dostaniecie.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
tablety - co i jak?
Wczoraj zadzwonili do mnie. hehe, może Pani z agencji PR czyta też forum.
Tablet wczoraj wysłali, będzie w poniedziałek.
Tablet wczoraj wysłali, będzie w poniedziałek.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
tablety - co i jak?
Hmm, Lenka jak będzie więcej powie, bo on u niej jest. Ja się może ze 20 minut bawiłem. Dla mnie ogólnie to zabawka i to trochę zbędna.
No niby fajnie, tablet mam, ale żeby mnie zafascynował.
Na pewno ładnie wykonany, bardzo solidnie i ma wiele rzeczy. Najbardziej wkurzający jest Android, jakoś taki nieintuicyjny.
Ja mam duże palce i to mi przeszkadza w tablecie. Np odblokowanie gdzie musisz przesunąć kółko w wyznaczone miejsce. Ale ja mam takie paluchy co wszystko zasłaniają i nic nie widzę pod spodem czy dobrze trafiłem. W efekcie pojawia się problem nawet z odblokowaniem. Chyba lepiej mieć rysik do niego.
Co do tego czy bym kupił, to raczej nie, kompletnie nie widzę do niego zastosowania.
No niby fajnie, tablet mam, ale żeby mnie zafascynował.
Na pewno ładnie wykonany, bardzo solidnie i ma wiele rzeczy. Najbardziej wkurzający jest Android, jakoś taki nieintuicyjny.
Ja mam duże palce i to mi przeszkadza w tablecie. Np odblokowanie gdzie musisz przesunąć kółko w wyznaczone miejsce. Ale ja mam takie paluchy co wszystko zasłaniają i nic nie widzę pod spodem czy dobrze trafiłem. W efekcie pojawia się problem nawet z odblokowaniem. Chyba lepiej mieć rysik do niego.
Co do tego czy bym kupił, to raczej nie, kompletnie nie widzę do niego zastosowania.
-
- Reklama