posiadasz NOWY dysk samsunga z serii f3?
to ty troche poczytaj.
Zakup komputera, dobry czy zły ?
- djarta
- Kontaktowanie:
- kliszka
- Kontaktowanie:
Dajmy już sobie spokój ,każdy z nas będzie upierać się przy swoim ,wiem jedno ,mam taki dysk i nie narzekam ( zresztą nie tylko ja ) a ty utwierdzaj się dalej w przekonaniu ( na tym forum) ,ze jesteś super ekspertem od zestawów ,dysków ,komputerów ,laptopów ,sterowników .....
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.- Stanisław Lem
- djarta
- Kontaktowanie:
ja nie mówie, że dyski ssamsunga sa zle, sa dobre , ale te najnowsze sa wolniejsze bo SEAGATE przejeło samsunga
rozumiesz ?
rozumiesz ?
- kliszka
- Kontaktowanie:
djarta - chcę Cię przeprosić za moje niestosowne ,wczorajsze zachowanie .Cofam wszystko to co wczoraj napisałem . JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM - co do dysków - nie wiedziałem o przejęciu Samsunga przez SEAGATE.
Mam nadzieję , że po złym początku dalsza współpraca na tym forum przyniesie same korzyści .
Mam nadzieję , że po złym początku dalsza współpraca na tym forum przyniesie same korzyści .

Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.- Stanisław Lem
- djarta
- Kontaktowanie:
nic sie nie stalo, kazdy moze sie pomylic
tak naprawde kupowanie teraz dysku samsunga to taka loteria, jeden sie trafi dobry a drugi gorszy (roznica w szybkosci jest nie duza, 10-20 mb) ale to zawsze cos
dlatego polecam dyski wd, seria BLUE jest bardzo dobra, ale BLACK jak dla mnie jest za droga, ale szybsza niz BLUE
tak naprawde kupowanie teraz dysku samsunga to taka loteria, jeden sie trafi dobry a drugi gorszy (roznica w szybkosci jest nie duza, 10-20 mb) ale to zawsze cos

dlatego polecam dyski wd, seria BLUE jest bardzo dobra, ale BLACK jak dla mnie jest za droga, ale szybsza niz BLUE
-
A więc, zasugeruje ktoś ten dysk, z tej strony co podał Kliszka?
- djarta
- Kontaktowanie:
-
Mhm Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników jak ustawiam "stwórz swój zestaw" to w którą to niby zakładkę wchodzi? o.O Bo na "wentylator" nie ma wzmianki o tym, więc jakiś inny, bo nie chce zrąbać 

-
- Reklama