Niebawem muszę zmienić sprzęt bo Mój obecny komp to już przeżytek Czy na takim sprzęcie jak poniższy da radę pograć w takie gry jak Far Cry Primal,Far Cry 5,Wiedźmin-Dziki Gon,Fifa 19?Czy coś może zmienić z podzespołów? Ze starego kompa mógłbym jedynie dołożyć pamięć ram 2x4 GB Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Około 2100 zł ale może da się taniej musisz popatrzeć w Xkom, Morele, Agito, Techplanet itp Może HDD da się wykorzystać ze starego kompa? aby chociaż na jakiś czas aby dozbierać na nowy.
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK
Powiem że ta płyta główna AsRock mi się nie widzi ponieważ słyszałem dużo negatywnych opinii chociaż mogę się mylić Tak myślę że jednak dozbieram do tych 2500-3000 zł i wtedy zakupię kompa z lepszymi podzespołami.Pamięć Ram 2x4GB posiadam no i nowy dysk Seagate HDD 500 GB myślę że taki mi wystarczy.Co o tym myślisz LupeR ?:)
Twoje pamięci RAM są niekompatybilne chyba że masz DDR4. Asrock robi niezły sprzęt ale można dać inną jeśli masz obiekcje. Twoja 500ka jak najbardziej sie nada wtedy można jakoś oszczędzić chociaż na HDD. Przy budżecie ok 3tyś miał byś lepszy procesor(np Ryzen 5 2600) i grafikę(RX 570/1060) i o obudowie można pomyśleć bo ta z zestawu wyżej budżetówka aby się zmieścić w cenie tylko.
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK