wiec tak co instaluje jakiś ster to pokazuje mi ze nie przeszło czegoś tam może żle robię coś proszę o pomoc .
moja karta graficzna - ati raderon 9550 128mb
ATI Radeon 9550 - poszukuję sterowników
-
Ostatnio zmieniony 27 sie 2010, 12:06 przez seba86mu, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Korekta tytułu
Powód: Korekta tytułu
menacha
- seba86mu
potrzebuje stery do ati 9550
Gdy pojawi się znów ten komunikat, to wybierz opcję "Mimo to kontynuuj".
Jeżeli będą dalsze problemy, to zainstaluj sterownik ATI Catalyst 5.8.
Gdy po instalacji sterownika pojawi się błąd "CLI.exe", zainstaluj dodatkowo biblioteki .NET Framework 2.0.
Jeżeli będą dalsze problemy, to zainstaluj sterownik ATI Catalyst 5.8.
Gdy po instalacji sterownika pojawi się błąd "CLI.exe", zainstaluj dodatkowo biblioteki .NET Framework 2.0.
-
nt 2.0 mam ok hcialem jeszcze raz zainstalowac ster ale podejrzewam ze musze tamte odinstalowac i tu proplem nie mogę w panelu sterowania
dodaj usuń programy nie mogę pisze nie prawidłowy odczyt i coś tam dalej. w folderze którym są tez nie mogę to samo pisze to jak ja mam je odinstalować
pobrałem se z tad Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników wszystko ładnie poszło ale po uruchomieniu pc ni się nie zmieniło strony falują proszę o pomoc w deinstalacji wszystkich sterów i zainstalowaniu nowych
-- 27 sie 2010, 13:02 --
póki co to zainstaluje ten ster co napisaleś wyżej i zaraz odpisze
dodaj usuń programy nie mogę pisze nie prawidłowy odczyt i coś tam dalej. w folderze którym są tez nie mogę to samo pisze to jak ja mam je odinstalować
pobrałem se z tad Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników wszystko ładnie poszło ale po uruchomieniu pc ni się nie zmieniło strony falują proszę o pomoc w deinstalacji wszystkich sterów i zainstalowaniu nowych
-- 27 sie 2010, 13:02 --
póki co to zainstaluje ten ster co napisaleś wyżej i zaraz odpisze
menacha
- XMan
Musisz zainstalować starsze sterowniki.
Te co podał p/w seba86mu.
Jeżeli nie będą działać to sprawdź Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Są w Zip-ie, musisz wypakować, zainstalować i ponownie uruchomić komputer.
/ odpowiednik ATI Catalyst 6.5 /.
Będzie monit że "nie przeszło" - Mimo to kontynuuj.
Zainstaluj DirectX 9.0c
Prawidłowa instalacja bibliotek DirectX 9.0c.
Przed instalacją nowych sterowników odinstaluj poprzednie sterowniki ATI w "Dodaj lub usuń programy",
usuń ręcznie folder ATI z dysku C, przeczyść komputer programem CCleaner.
U góry po lewej ,,Cleaner" na dole Analiza - Uruchom Cleaner
później ,,Rejestr" Skanuj by znaleźć problemy - Napraw zaznaczone problemy.
/ podczas instalacji odchacz ,,Automatyczną aktualizację CCleaner" oraz ,,Dodaj pasek narzędziowy Yahoo" /.
CCleanera używaj po częstym surfowaniu po internecie oraz po każdej deinstalacji programów oraz sterowników.
Start -> Panel sterowania -> System -> Zaawansowane -> Wydajność -> Ustawienia -> Efekty wizualne - zaznacz tylko
6 pozycji - Zastosuj - OK .
kliknij aby powiększyć :
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Te co podał p/w seba86mu.
Jeżeli nie będą działać to sprawdź Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Są w Zip-ie, musisz wypakować, zainstalować i ponownie uruchomić komputer.
/ odpowiednik ATI Catalyst 6.5 /.
Będzie monit że "nie przeszło" - Mimo to kontynuuj.
Zainstaluj DirectX 9.0c
Prawidłowa instalacja bibliotek DirectX 9.0c.
Przed instalacją nowych sterowników odinstaluj poprzednie sterowniki ATI w "Dodaj lub usuń programy",
usuń ręcznie folder ATI z dysku C, przeczyść komputer programem CCleaner.
U góry po lewej ,,Cleaner" na dole Analiza - Uruchom Cleaner
później ,,Rejestr" Skanuj by znaleźć problemy - Napraw zaznaczone problemy.
/ podczas instalacji odchacz ,,Automatyczną aktualizację CCleaner" oraz ,,Dodaj pasek narzędziowy Yahoo" /.
CCleanera używaj po częstym surfowaniu po internecie oraz po każdej deinstalacji programów oraz sterowników.
Start -> Panel sterowania -> System -> Zaawansowane -> Wydajność -> Ustawienia -> Efekty wizualne - zaznacz tylko
6 pozycji - Zastosuj - OK .
kliknij aby powiększyć :
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
-
- Reklama