Sterowniki wgrały się nadal ze słuchawek nie wydobywa się żaden dźwięk ...Nie wiem o co chodzi ..
Sprawdzałeś na innych słuchawkach ? Możesz pożyczyć inne ponieważ obecne mogą być uszkodzone. Sprawdzałeś wszystkie wejścia do słuchawek ? Sprawdzałeś na głośnikach ? Jeżeli nie masz to również możesz pożyczyć lub kupić za niewielką cenę. Masz ustawioną głośność na maksimum ?
Mam inny typ biosu niż pokazany na zdjęciach ale zresetuję go. Karta dźwiękowa jest zintegrowana i na pewno włączona w biosie.
Później sprawdzę reset ponieważ około godziny 12 ma do mnie przyjechać jakiś spec od komputerów i później powiem wam o co chodziło (jeżeli problem się rozwiąże) .
-- 14 paź 2012, 11:26 --
Wiecie co Zworki nie były podłączone .. dzięki za wszelką pomoc .
Witam wszystkich, mam problem jak wszyscy nie mam głosu po formatowaniu. Proszę o podanie jakiś sterowników. Naprawdę już na to nie mam siły dlatego zwracam się o pomoc. Nazwa płyty głównej Hewlett-Packard Pavilion zv5000 (PB551EA#ABD) Mikroukład płyty głównej nVIDIA nForce3 150, AMD Hammer Karta dźwiękowa nVIDIA MCP2 - Audio Codec Interface windows xp professional
Witam. Mam problem ostatnio postanowiłem zainstalować Windows 7. Następnie sterowniki do płyty głównej i grafiki. Z powodu iż karte dźwiękową mam zintegrowaną z płytą automatycznie i te sterowniki się zainstalowały. Następnego dnia zorientowałem się że nie mam dźwięku zmieniałem wszystko w ustawieniach mam najnowsze sterowniki. Ogólnie realtek nie wykrywa mi tylnego panelu (przedniego nie posiadam) Próbowałem wszystkiego proszę pomoc. Gdy wchodzę w własciwosci płyty głównej wykrywa mi karte dźwiekową Co robic ???
Specyfikacje: Windows 7 Ultimate 32bit Płyta główna- Gigabyte MA74GMT-S2 karta dźwiękowa- bodajże realtek ALC888 ? Model chipsetu RS690/RS690M
Witam. Mam problem z dźwiękiem po reinstalacji. Nie wiem co zrobić, proszę o pomoc. Dane sprzętu: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników system operacyjny win7 x64 za pomoc z góry dziękuję