Witam
Żeby uruchomić pada z ps3 na pc muszę korzystać z tego oprogramowania;
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Sterowników nie znalazłem.Wszystko by było ok gdyby nie to,że po każdym odłączeniu i podłączeniu pada muszę połączyć się z internetem odpalić ww.profiler i zaznaczyć odpowiednią opcje (aby działały analogi) i aktywować ją.
Czy istnieje szansa aby komputer zapamiętał ten skryp na stałe?
Pzdr
Brakujący skrypt.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Brakujący skrypt.
Wątpię, ten skrypt zapewne ingeruje w ustawienia sterownika zwyczajnie podmieniając mu lokalnie w pamięci zmienne, coś jak takie małe crackowanie.
-
Brakujący skrypt.
Witam
A jest możliwość skopiowania jakoś sterowników w czasie gdy wszystko działa i wgrania ich potem bez profilera.Komputer widzi go normalnie ale nic nie działa,próbowałem też profilera do sixasis (org.sony) ale nie działa pod moim padem.Chciałbym go używać bo jest dokładny analogowy nie jak te za 15 zł. z allegro.
No chyba,że to jest niewykonalne z powodów prawnych?
Pzdr
A jest możliwość skopiowania jakoś sterowników w czasie gdy wszystko działa i wgrania ich potem bez profilera.Komputer widzi go normalnie ale nic nie działa,próbowałem też profilera do sixasis (org.sony) ale nie działa pod moim padem.Chciałbym go używać bo jest dokładny analogowy nie jak te za 15 zł. z allegro.
Pzdr
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Brakujący skrypt.
To akurat jest też prawdopodobne, choć sam nie wiem, gdyż nie czytałem nigdy o tym.
-
- Reklama