Witam, mam ogromny problem, ponieważ mimo wielu wysiłków i kombinacji nie jestem w stanie znaleźć i zainstalować odpowiedniej wersji sterownika.
W celu ułatwienia diagnozy problemu załączam pełny raport z informacjami na temat wszystkich podzespołów.
Proszę o pomoc, ja już jestem z tym bezsilny po godzinach bezowocnego kombinowania.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
karta dzwiekowa sterownik - raport everest
-
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Nazwa płyty głównej Asus P5B-E
Karta dźwiękowa Analog Devices AD1988A @ Intel 82801HB ICH8 - High Definition Audio Controller [B-0]
Karta dźwiękowa ATI Radeon HDMI @ ATI RV620 - High Definition Audio Controller
Której karty używasz? Tej na płycie głównej?
-
A ja nie wiem nawet... chce tylko żeby cos buczało w głośnikach : <
Do tej pory zainstalowałem stery od grafiki i sieciówki jedynie, pierwszy raz w ręku mam zintegrowany komputer i nie moge tego rozszyfrować .
Do tej pory zainstalowałem stery od grafiki i sieciówki jedynie, pierwszy raz w ręku mam zintegrowany komputer i nie moge tego rozszyfrować .
- seba86mu
ashaneen pisze:ATI Radeon HDMI @ ATI RV620 - High Definition Audio Controller
To układ dźwiękowy zintegrowany z kartą graficzną służący jedynie do generowania dźwięku dla interfejsu HDMI.
Zainstaluj kolejno:
1. Sterownik do chipsetu płyty głównej -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Uruchom ponownie komputer.
2. Poprawkę -> KB835221
3. Poprawkę -> Microsoft UAA Bus Driver KB888111
4. Sterownik do karty dźwiękowej -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
5. Aktualizację dla sterownika karty dźwiękowej -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
6. Biblioteki -> DirectX (Instrukcja instalacji bibliotek DirectX)
Wejdź w:
Start -> Panel sterownia -> Dźwięki i urządzenia audio -> zakładka "Audio" -> w pozycji "Odtwarzanie dźwięku" wybierz swoją kartę dźwiękową (SoundMAX HD Audio) -> Zastosuj, Ok.
-
- Reklama