Mam problem ze sterownikami kontrolery scsi i raid

Szukasz sterownika do komputera lub programu do obsługi urządzenia, pisz tutaj
szatn78

Użytkownik

Post12 lip 2010, 17:21

Witam, od wczoraj borykam się z pewnym problemem, otóż wyskoczył mi do zainstalowania sprzęt.Jak próbuję zainstalować, to wyskakuje błąd i automatycznie pojawia się następny komunikat następny i następny ...Też nic. Usunąłem sterownik poprzez menedżer urządzeń i chciałem na nowo, też się nie udało. Usunąłem wszystkie z kontrolerów i chciałem na nowo ale nic z tego . Tak mi się zaczęło robić jak kopiłem klawiaturę i mysz " logitech " bezprzewodową w menadżerze wyskakuje mi brak kontrolerów SCSI I RAID . Klawiatura działa normalnie ale mysz nie działa był kolega porobił na chwile i mysz działała ale jak włączyłem komputer na nowo to wyskoczył ten sam problem Napisze ci jaki mam sprzęt może coś na to poradzisz i najlepiej jak byś mi napisał poklei co mam robić.

PŁYTA GŁOWNA :MSI K9NU Neo-V- M1697
PROCESOR:AMD ATHLON64 3000+ BOX AM2
PAMIĘĆ:DDR 2,5 GB
KARTA GRAFICZNA :NVIDIA GF 7300 GT
Z góry dziękuję za pomoc i niecierpliwie na nią czekam .

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post13 lip 2010, 00:31

Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

szatn78

Użytkownik

Post14 lip 2010, 15:48

Witam

zainstalowałem to i nic to nie dało dalej nie widzi tych sterowników czy jest możliwe bo parę dni wcześniej przed kupnem klawiatury i myszy wgrywałem nowy system czy może to być przez to że nie mam tych sterowników może jakiś był okrojony ten system albo coś no nie wiem a było paru szpecy u mnie w domu znających się na komputerach nawet oni nie pomogli .

• Reklama

Wróć do „Sterowniki”