Najnowsze sterowniki do HP PSC 1315. Proszę o pomoc. Pilne
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Dodam tylko, że sterowniki instalowaliśmy przez pulpit zdalny wypakowując te ściągnięte i ręcznie aktualizując je poprzez menedżer urządzeń. Z tego co wiem, Arcadio Morello już zainstalował programik
- Arcadio Morello
Witam,
Udało mi się zainstalować pełne oprogramowanie HP. Miałem problem, że po rozpakowaniu pliku .exe czy klikając na Setup.exe nic się nie działo.
Wszedłem w edycje rejestru:
Start -> uruchom -> wpisujemy: regedit.
-HKEY_LOCAL_MACHINE
- - SOFTWARE
- - - Microsoft
- - - - Windows NT
- - - - - CurrentVersion
- - - - - - IniFileMapping
Pokaże się nam -> "Autorun.inf" i piszę z prawej strony "@SYS: DoesNotExist"
Po lewej stronie najeżdżamy kursorem na Autorun.inf i klilkamy na "zmień nazwę".
Zmieniamy nazwę np. na "Autorun.inf.hold"
Zamykamy regedit.
Po tym restartujemy komputer i po tych działaniach instalator powinien nam się uruchomić. Teraz klikając na sterownik pojawi się okienko "trwa rozpakowywanie". Po ukończeniu rozpakowywania czyli dojścia do 100% pojawi Nam się instalator. Jeżeli by brakowało jakiegoś pliku .dll podczas instalacji to trzeba go znaleźć w google i później skopiować go do folderu X:\WINDOWD\system32
X -> litera na której posiadacie zainstalowany system. Ja mam na D:\. Zazwyczaj jest na C:\.
Jak coś to proszę pisać na PW.
Pozdrawiam
Udało mi się zainstalować pełne oprogramowanie HP. Miałem problem, że po rozpakowaniu pliku .exe czy klikając na Setup.exe nic się nie działo.
Wszedłem w edycje rejestru:
Start -> uruchom -> wpisujemy: regedit.
-HKEY_LOCAL_MACHINE
- - SOFTWARE
- - - Microsoft
- - - - Windows NT
- - - - - CurrentVersion
- - - - - - IniFileMapping
Pokaże się nam -> "Autorun.inf" i piszę z prawej strony "@SYS: DoesNotExist"
Po lewej stronie najeżdżamy kursorem na Autorun.inf i klilkamy na "zmień nazwę".
Zmieniamy nazwę np. na "Autorun.inf.hold"
Zamykamy regedit.
Po tym restartujemy komputer i po tych działaniach instalator powinien nam się uruchomić. Teraz klikając na sterownik pojawi się okienko "trwa rozpakowywanie". Po ukończeniu rozpakowywania czyli dojścia do 100% pojawi Nam się instalator. Jeżeli by brakowało jakiegoś pliku .dll podczas instalacji to trzeba go znaleźć w google i później skopiować go do folderu X:\WINDOWD\system32
X -> litera na której posiadacie zainstalowany system. Ja mam na D:\. Zazwyczaj jest na C:\.
Jak coś to proszę pisać na PW.
Pozdrawiam
-
- Reklama