Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Licze na was

migo pisze:A to są najnowsze sterowniki ?
migo pisze:Jakbyście mi dali jeszcze kodeki to też bym był zadowolony
migo pisze:Jest jeszcze jeden problemik, dlaczego w "pasku" nie mam mojego antyvirusa czyli KIS 2013
migo pisze:I wracam do pytania jak zainstalować sterowniki od bluetootha ?
Dodatek service pack systemu operacyjnego - Brak
djkamil09061991 pisze:migo pisze:Jest jeszcze jeden problemik, dlaczego w "pasku" nie mam mojego antyvirusa czyli KIS 2013
Z tego co wiem pomaga odinstalowanie i zainstalowanie nowszej wersji z innym numerkiem (nie chodzi o 2013 tylko o numerki wersji).migo pisze:I wracam do pytania jak zainstalować sterowniki od bluetootha ?
Jeśli nie idzie poprzez instalator to wypakuj sterownik i wskaz go ręcznie poprzez menedzer urządzeń klikająć aktualizuj sterownik na wpisie bluetooth.
migo pisze:A z drugiej strony są tak jakieś niepotrzebne rzeczy w tym autostarcie które można wyłaczyć ?
migo pisze:Nie mam nawet bloutouth w menadzerze urzadzen :
migo pisze:Grajac w League of Legends zauważyłem ,że fpsy stoja na progu 60-70, przed formatem wyciągałem 120. Czym to może być spowodowane ? brakuje jakiegoś sterownika ?
migo pisze:eżeli tak to jak ustawić by cały czas była mocniejsza karta ?
dlatego sterownik sie nie zainstaluje bo nie ma urządzenia, nie masz przelacznika na lapku jakiegoś ktory uaktywnia?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości