No to tak.... mam problem.... ponieważ kupiłem mikro z słuchawkami... za 129zł(ale cena jest nieistotna) i gadałem przez mikro jak papuga O.o.... U kolegi chodziło wszystko ok... To pomyślałem że to jest jakiś program na komputerze , wszedłem w panel sterowania i usuwałem programy które mogły to właśnie być... i zrobiłem coś bardzo głupiego usunąłem jeden taki program i straciłem dźwięk w csie,winampie,youtube innych grach.. (WSZYSTKIM) i wyskakuje mi błąd "Nieprawidłowy sterownik DirectSound. Zainstaluj odpowiednie sterowniki lub wybierz inne urządzenie w konfiguracji. Kod błędu 88780078"
Proszę krok po kroku o wytłumaczenie. co mam zrobić.....
Dziękuję za pomoc

Tutaj info : Nazwa płyty głównej-Gigabyte GA-M55S-S3 v1 (2 PCI, 4 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)
Karta dźwiękowa-Realtek ALC883 @ nVIDIA nForce 550 (MCP55) - High Definition Audio Controller
Mikroukład płyty głównej-nVIDIA nForce 550, AMD Hammer
Bardzo proszę o pomoc! aaa ten błąd wyskakuje jak daje star w Winampie

Chciałbym już odzzyskać dźwięk z góry dziękuję osobą które będą próbowały mi pomóc , a najbardziej tym które mi pomogą

Założyłem temat ale nic mi nie chce pomóć spróbuje tu swoich sił bo innym to pomaga...(ten temat) prosze jescze zobaczyć mój temat .. żeby nie było żadnych nie porozumień... a Ten Microsoft Uaa Bus Driver mam nowszą aktualizacje próbowałem już pare sterowników ale nic nie pomaga ! Proszę wszystkich Adminów-Modów-Ekspertów-Użytkowników o POMOC!