poszukuje sterownikow do karty tv pinnacle DIGGER

Szukasz sterownika do komputera lub programu do obsługi urządzenia, pisz tutaj
rakizubada

Użytkownik

Post11 sty 2010, 21:26

Witam.Posiadam karte tv PCTV Pinnacle Systems model DIGGER-51013524-5.1A jednak od dluzszego czasu nie moge z niej korzystac poniewaz przy przeprowadzce zgubilem do niej plyte ze sterownikami i pomimo poszukiwan na necie nie udalo mi sie znalesc poprawnych sterownikow do niej.Mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto podpowie mi jak wyjsc z tego klopotu.Czekam z niecierpliwoscia na jakies sugestie a byc moze na proste rozwiazanie mojego problemu.Ludzie poratujcie bo trace cierpliwosc i krzycze bez powodu na bliskich a winny jestem tylko ja. :@ :sciana:
Ostatnio zmieniony 11 sty 2010, 21:45 przez cosik_ktosik, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Edycja tytułu

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+

poszukuje sterownikow do karty tv pinnacle

Post11 sty 2010, 21:40

rakizubada

Użytkownik

Re: poszukuje sterownikow do karty tv pinnacle DIGGER

Post11 sty 2010, 23:14

wgralem obydwa pokolei i wyskakuje blad w jednym sterownikua drugi owszem zainstalowal sie normalnie po czym musialem restartowac komuter do ustawien ale po czym nastapila dalsza czesc instalacji sterownika przechodzil test gdzie wyskoczyl komunikat ze brakuje jakis tam plikow do programu vision tv(standartowo zalaczony przez pinnacle) i pal licho z nim ale gdy chce podlaczyc sie do odbierania obrazu za pomoca np. progdvb lub dvb dream programy sie nie zalaczaja poprawnie bo nie widza sterownikow karty tv.Co za kara?Ma ktos pomysla?

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+

Post11 sty 2010, 23:19

Zainstaluj może dodatkowo oprogramowanie Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
A tutaj aktualizacja do wersji 3.4 -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.

• Reklama

Wróć do „Sterowniki”