Witam mam poważny problem z instalacja sterowników do karty graficznej próbowałem już takich sterów jak Catalyst driver suite version 5.8 które są podobno typowe dla tej karty ale mimo ze instalacja przebiega normalnie po restarcie systemu wyskakuje okno w którym napisane jest ze te stary źle działają albo są nieprawidłowe dla tej karty próbowałem już wiele sterów ale każdy nie działa:/ jak ktoś wie to kojarzy takie czerwone okno:) karta to jak w tytule ATI Radeon 9550(RV350) sprawdzałem to w Everes

w menadzerze urządzeń jest normalnie zakładka Karta graficzna i pokazuje je niby ale oczywiście są znaki zapytania to znaczy oczywiście tyle ze nie działa. Czy możliwe ze trzeba mieć zainstalowane sterowniki Płyty głównej ? czy to ma jakiś wpływ? bo nie moge znaleźć tych sterów a nie wiem nawet czy warto szukac czy to coś zupełnie innego może ktoś miał podobny problem i jest w stanie mi pomóc bo ja juz nie wiem co dalej... może da sie to zrobic bez formata ? prosze o pomoc wszystkich:) aha sterowniki nie chca sie zainstalować po formacie.
Moje parametry:
Komputer:
System operacyjny Microsoft Windows XP Professional
Dodatek service pack systemu operacyjnego Dodatek Service Pack 2
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
Nazwa komputera MANIEK
Nazwa użytkownika Manio
Płyta główna:
Typ procesora Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133)
Nazwa płyty głównej Asus P4V8X-X (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN)
Mikroukład płyty głównej VIA VT8763 Apollo PT800
Pamięć fizyczna 1536 MB (PC3200 DDR SDRAM)
Typ BIOS'u Asus AMI (08/12/04)
Port komunikacyjny Port komunikacyjny (COM1)
Port komunikacyjny Port drukarki ECP (LPT1)