Witam System mi nie widzi karty sieciowej.
A to co mam wszystko w Jednostce
Płyta główna z Fujitsu Simens Nazwa A8NE-FM Sterowniki zainstalowane od Asusa bo nie znalazłem w google z Fujitsu simens.
Procesor AMD Atlon (tm) 64 Processor 3200+
Karta Graficzna NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB Sterowniki Ściągnięte z oficjalnej strony NVIDIA GeForce,Płyta główna nie ma karty graficznej zintegrowanej.
Pamięć Fizyczna 1023MB
Karty Sieciowe Są dwie w Płycie głównej,1 Karta sieciowa to jakaś IEEE 1394 Działa jak włączę w biosie,2 Karta sieciowa
Jest zwykła ale nie wykrywa mi w systemie ani w Programie EVEREST,Dodałem pod pci Dwie kartę sieciowa o nazwie RTL8139D i jakaś co mam w kompie i nie wykrywa nic i nie wiem co może być.
PROSZĘ O SZYBIE ODPISANIE Z GURKI DZIĘKUJĘ
Problem z kartą sieciową brak sterowników
-
Ostatnio zmieniony 28 lut 2012, 00:39 przez cosik_ktosik, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Zmiana tytułu
Powód: Zmiana tytułu
- seba86mu
Ploblem Z Kartą Sieciową
Zainstaluj pakiet sterowników -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (zawiera cały pakiet sterowników dla Twoje płyty głównej: chipset, LAN, kontroler IDE, itp).
Jeżeli po instalacji sterowników karta sieciowa nie zostanie wykryta, to sprawdź w BIOS-ie czy przypadkiem nie jest wyłączona.
Jeżeli po instalacji sterowników karta sieciowa nie zostanie wykryta, to sprawdź w BIOS-ie czy przypadkiem nie jest wyłączona.
-
Ploblem Z Kartą Sieciową
Dziękuje sprawdzę i odpisze a w biosie w swoim to jestem opcykany to wiem co i jak.
-- 28 lut 2012, 00:23 --
Witam ponownie i tak po restarcie kompa wyskoczył mi komunikat a inaczej błąd taki.
Error
Unable to open ITECIER device - error 2
Po 2 to nadal nie wykrywa tej karty sieciowej zintegrowanej,A w biosie jest włączona.
-- 28 lut 2012, 10:12 --
Proszę o odpisanie.
-- 28 lut 2012, 00:23 --
Witam ponownie i tak po restarcie kompa wyskoczył mi komunikat a inaczej błąd taki.
Error
Unable to open ITECIER device - error 2
Po 2 to nadal nie wykrywa tej karty sieciowej zintegrowanej,A w biosie jest włączona.
-- 28 lut 2012, 10:12 --
Proszę o odpisanie.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
W menedżerze urządzeń, z menu widok->Pokaż ukryte urządzenia.
1). gdzie są znaki zapytania i wykrzykniki?
2). czy karta sieciowa jest teraz gdzieś widoczna? Nie musi być w kartach sieciowych.
1). gdzie są znaki zapytania i wykrzykniki?
2). czy karta sieciowa jest teraz gdzieś widoczna? Nie musi być w kartach sieciowych.
- seba86mu
-
Mam tylko 1 nie znane urządzenie od karty sieciowej w płycie głównej.
-
- Reklama