Witam, wczoraj robiłem format systemu, zainstalowałem sterowniki do płyty głównej jak i do graficznej. Ciągle jednak mam jakby rozmyte ikonki a gry chodzą gorzej niż przed formatem. Ustawiłem rozdzielczość 1280x1024 niby jest lepiej ale w grach, które powinny chodzić bez problemu grafika jest straszna i się tnie.
moja specyfikacja, posiadam windows vista home premium 64 bit.
Procesor: DualCore AMD Athlon 64 X2, 3100 MHz (15.5 x 200) 6000+
Nazwa płyty głównej: Gigabyte GA-MA790X-DS4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)
Mikroukład płyty głównej: AMD 790X, AMD Hammer
Ekran (karta wideo) ATI Radeon HD 4800 Series (512 MB) akcelerator 3d ATI Radeon HD 4870 (RV770)
Radeon 4800 HD Series problem ze sterownikami
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
sprawdzales te najnowsze stery do grafy? Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
Tak, instalowałem swoje z płytki a potem właśnie te najnowsze. Tylko zastanawiam się bo w menadżer urządzeń nie ma znaków zapytania a urządzenie działa poprawnie. Ale jest napisane Radeon 4800 HD series. Czy jest możliwe, że coś robie w złej kolejności?
- Maciak Plock
- Kontaktowanie:
To że ci pisze 4800 HD series to raczej nic nie zmienia, ja mając HD 3650 pisało mi że mam 3600Series a było wszystko w porządku.
- seba86mu
Las, odinstaluj obecny sterownik karty graficznej poprzez Programy i funkcje w Panelu sterowania:
Start -> Panel sterowania -> Programy i funkcje -> ATI Display Driver /usuń/, ewentualnie Narzędzie Software Uninstall Utility ATI /usuń/
Teraz zainstaluj sterownik do karty graficznej -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Start -> Panel sterowania -> Programy i funkcje -> ATI Display Driver /usuń/, ewentualnie Narzędzie Software Uninstall Utility ATI /usuń/
Teraz zainstaluj sterownik do karty graficznej -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
-
- Reklama