Sound Blaster 16 lub AWE32 lub zgodne (WDM)

Szukasz sterownika do komputera lub programu do obsługi urządzenia, pisz tutaj
Awatar użytkownika
Diamentowy

Użytkownik
Posty: 7
Rejestracja: 29 sty 2016, 12:46
Lokalizacja: Żagań, Kościan

Sound Blaster 16 lub AWE32 lub zgodne (WDM)

Post29 sty 2016, 13:37

Potrzebuje sterownika do karty dźwiękowej,
Creative Sound Blaster Technology Ltd.

Awatar użytkownika
XMan

Globalny Moderator
Posty: 13381
Rejestracja: 30 lis 2008, 00:40

Sound Blaster 16 lub AWE32 lub zgodne (WDM)

Post29 sty 2016, 14:03

Rozpisałeś się i podpiąłeś pod inne tematy.
Zakładasz tylko jeden a nie w każdym "potrzebuję to i tamto"

Zainstaluj Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
i wrzuć screena z zakładki Mainboard oraz Graphics.

Jeżeli to jest laptop to podaj jego nazwę oraz model które powinny pisać pod spodem
na naklejce.

Dodatkowo wrzuć screeny z:

1. Dodaj lub usuń programy (wszystko).
2. Menedżer urządzeń
z rozwiniętym Kontrolery dźwięku wideo i gier, Karty graficzne, Karty sieciowe.
3. Start --> Panel sterowania --> Dźwięk --> zakładki Odtwarzanie oraz Nagrywanie.
4. Start --> Panel sterowania --> System.

Tworzenie screenu (zrzutu) ekranu. Wrzucanie obrazków na hosting.
PicPick - tworzymy zrzuty ekranu.

Screeny wrzucasz na zewnętrzny serwer a na forum podajesz tylko link do nich lub miniaturkę.
Przykładowo na:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
lub: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
Obrazek
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Posty: 8228
Rejestracja: 18 lut 2009, 11:54
Lokalizacja: Wrocław
Kontaktowanie:

Sound Blaster 16 lub AWE32 lub zgodne (WDM)

Post29 sty 2016, 14:06

W temacie w którym się podpiąłeś mowiłeś iż potrzebujesz sterownika do karty sieciowej a tu że do dzwiekowej creativa więc mamy nadzieje że z nią masz problem i Ci się pomyliło. Czekamy na to o co prosił kolega wyżej.

Awatar użytkownika
Diamentowy

Użytkownik
Posty: 7
Rejestracja: 29 sty 2016, 12:46
Lokalizacja: Żagań, Kościan

Sound Blaster 16 lub AWE32 lub zgodne (WDM)

Post29 sty 2016, 14:08

XMan pisze:Rozpisałeś się i podpiąłeś pod inne tematy.
Zakładasz tylko jeden a nie w każdym "potrzebuję to i tamto"

Zainstaluj Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
i wrzuć screena z zakładki Mainboard oraz Graphics.

Jeżeli to jest laptop to podaj jego nazwę oraz model które powinny pisać pod spodem
na naklejce.

Dodatkowo wrzuć screeny z:

1. Dodaj lub usuń programy (wszystko).
2. Menedżer urządzeń
z rozwiniętym Kontrolery dźwięku wideo i gier.
3. Start --> Panel sterowania --> Dźwięk --> zakładki Odtwarzanie oraz Nagrywanie.
4. Start --> Panel sterowania --> System.

Tworzenie screenu (zrzutu) ekranu. Wrzucanie obrazków na hosting.
PicPick - tworzymy zrzuty ekranu.

Screeny wrzucasz na zewnętrzny serwer a na forum podajesz tylko link do nich lub miniaturkę.
Przykładowo na:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
lub: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

1. Dodaj lub usuń programy
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
2. Menadzer Urządzeń ( Jest tu również moja karta śieciowa do której też potrzebny sterownik)
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

-- 29 sty 2016, 14:08 --

djkamil09061991 pisze:W temacie w którym się podpiąłeś mowiłeś iż potrzebujesz sterownika do karty sieciowej a tu że do dzwiekowej creativa więc mamy nadzieje że z nią masz problem i Ci się pomyliło. Czekamy na to o co prosił kolega wyżej.
potrzebuje do karty sieciowej jak i do dźwiękowej :P

Awatar użytkownika
XMan

Globalny Moderator
Posty: 13381
Rejestracja: 30 lis 2008, 00:40

Sound Blaster 16 lub AWE32 lub zgodne (WDM)

Post29 sty 2016, 14:12

Nie cytuj odpowiedzi.
Podaj resztę o co dokładnie prosiłem ponieważ to nie jest wszystko :(

P.S.
Nie mam czasu i muszę się wylogować.
djkamil09061991 jest dobrym fachowcem i na pewno pomoże :)
Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
Obrazek
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Posty: 8228
Rejestracja: 18 lut 2009, 11:54
Lokalizacja: Wrocław
Kontaktowanie:

Sound Blaster 16 lub AWE32 lub zgodne (WDM)

Post29 sty 2016, 14:17

Diamentowy pisze:potrzebuje do karty sieciowej jak i do dźwiękowej

Tutaj masz chyba ten sterownik do karty sieciowej o który prosiłeś w innym temacie:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
jednak instaluje się go ręcznie, czyli wypakuj i przez menedzer urządzeń dajesz na wpis karty potem aktualizuj sterownik i wskazujesz tam ręcznie lokalizacje tego pliku wypakowanego .
No i podaj reszte informacji

Awatar użytkownika
Diamentowy

Użytkownik
Posty: 7
Rejestracja: 29 sty 2016, 12:46
Lokalizacja: Żagań, Kościan

Sound Blaster 16 lub AWE32 lub zgodne (WDM)

Post29 sty 2016, 14:33

djkamil09061991 pisze:
Diamentowy pisze:potrzebuje do karty sieciowej jak i do dźwiękowej

Tutaj masz chyba ten sterownik do karty sieciowej o który prosiłeś w innym temacie:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
jednak instaluje się go ręcznie, czyli wypakuj i przez menedzer urządzeń dajesz na wpis karty potem aktualizuj sterownik i wskazujesz tam ręcznie lokalizacje tego pliku wypakowanego .
No i podaj reszte informacji

Dobra już do karty dzwiekowej znalazlem i dziala wykrzyknik znikł :P i pisze ze dziala poprawnie a co do karty sieciowej za chwilke dam znać czy dziala

-- 29 sty 2016, 14:33 --

Jaki to wpis karty?

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Posty: 8228
Rejestracja: 18 lut 2009, 11:54
Lokalizacja: Wrocław
Kontaktowanie:

Sound Blaster 16 lub AWE32 lub zgodne (WDM)

Post29 sty 2016, 14:39

Diamentowy pisze:Jaki to wpis karty?

St201

Awatar użytkownika
Diamentowy

Użytkownik
Posty: 7
Rejestracja: 29 sty 2016, 12:46
Lokalizacja: Żagań, Kościan

Sound Blaster 16 lub AWE32 lub zgodne (WDM)

Post29 sty 2016, 14:56

DZIAŁA :P wielkie dzięki to jest najlepsze forum jakie kiedykolwiek znalazłem :P

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Posty: 8228
Rejestracja: 18 lut 2009, 11:54
Lokalizacja: Wrocław
Kontaktowanie:

Sound Blaster 16 lub AWE32 lub zgodne (WDM)

Post29 sty 2016, 15:20

Mimo wszystko mogłeś podać model dokładny płyty główej bo wypadałoby zainstalować sterownik do chipsetu :)



  • Reklama

Wróć do „Sterowniki”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość