Po kliknięciu na wyślij pojawi się coś takiego Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (kliknij aby powiększyć)
Skopiuj cały link z pozycji URL i wklejasz do posta.
sterownik do karty dźwiękowej CMI8738
- me@djohnsc
-
sterownik do karty dźwiękowej CMI8738
No nie bardzo to rozumiem.Jutro pomyślę nad tym jak to zrobić.Chyba że ktoś ma na tyle cierpliwości i wyjaśni mi krok po kroku co gdzie i jak mam zrobić.Jestem z tego dosłownie zielony.
-- Dzisiaj, 07:21 --
No nie potrafię niestety sobie poradzić.Nie mam zielonego pojęcia gdzie ten adres czy coś.Jestem zielony w tych sprawach.
-- Dzisiaj, 07:25 --
Ale mi po kliknięciu wyślij nic takiego się nie pojawiło.Powrócił ekran wysyłania.
-- Dzisiaj, 07:31 --
Odsyłacz[img]Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników[/img]
-- Dzisiaj, 07:21 --
No nie potrafię niestety sobie poradzić.Nie mam zielonego pojęcia gdzie ten adres czy coś.Jestem zielony w tych sprawach.
-- Dzisiaj, 07:25 --
Ale mi po kliknięciu wyślij nic takiego się nie pojawiło.Powrócił ekran wysyłania.
-- Dzisiaj, 07:31 --
Odsyłacz[img]Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników[/img]
- XMan
Re: sterownik do karty dźwiękowej CMI8738
Pobierz sterowniki do Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Są w Zip-ie, wypakuj, zainstaluj, poczekaj chwilkę, zrestartuj komputer :
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Sprawdź te Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Są w Zip-ie, wypakuj, wyszukaj setup, kliknij dwa razy, zainstaluj i zrestartuj komputer :
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Jeżeli instalacja sterowników przebiegnie pomyślnie a w dalszym ciągu nie będzie dźwięku to :
Start -> Panel sterowania -> Dżwięki i urządzenia audio -> zakładki Audio oraz Głos
sprawdź czy masz wybraną kartę dźwiękową.
Start -> Panel sterowania -> System -> Sprzęt -> Menedżer urządzeń.
Sprawdź w Menedżerze urządzeń czy nie ma żółtych wykrzykników lub znaków zapytania, jeżeli są to w tym miejscu PPM / prawym przyciskiem myszki /- Aktualizuj sterownik...
/ masz płytkę ze sterownikami to najpierw włóż ją do napędu CD /.
Zainstaluj DirectX.
Prawidłowa instalacja bibliotek DirectX 9.0c.
Są w Zip-ie, wypakuj, zainstaluj, poczekaj chwilkę, zrestartuj komputer :
Sprawdź te Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Są w Zip-ie, wypakuj, wyszukaj setup, kliknij dwa razy, zainstaluj i zrestartuj komputer :
Jeżeli instalacja sterowników przebiegnie pomyślnie a w dalszym ciągu nie będzie dźwięku to :
Start -> Panel sterowania -> Dżwięki i urządzenia audio -> zakładki Audio oraz Głos
sprawdź czy masz wybraną kartę dźwiękową.
Start -> Panel sterowania -> System -> Sprzęt -> Menedżer urządzeń.
Sprawdź w Menedżerze urządzeń czy nie ma żółtych wykrzykników lub znaków zapytania, jeżeli są to w tym miejscu PPM / prawym przyciskiem myszki /- Aktualizuj sterownik...
/ masz płytkę ze sterownikami to najpierw włóż ją do napędu CD /.
Zainstaluj DirectX.
Prawidłowa instalacja bibliotek DirectX 9.0c.
-
- Reklama