Sterowniki do kamerki crystal eye acer 7738G win7
-
Witam, mam problem z kamerką w acerze 7738G. Nie mogę znaleźć sterowników na windows7, pomoże ktoś ,gg******
Ostatnio zmieniony 04 lut 2010, 21:05 przez cosik_ktosik, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Nie pomagamy na GG, używaj polskich znaczków ą, ś, ź itd
Powód: Nie pomagamy na GG, używaj polskich znaczków ą, ś, ź itd
- rokko
- Kontaktowanie:
Na początek użyj modułu systemowego do wyszukiwania najlepszych sterowników poprzez Windows Update.
Jeżeli operacja nie zakończy się sukcesem. Spróbuj zainstalować sterowniki dla Visty.
Nie podałeś ilu bitowy jest system, 64 bit czy 32 bit?
Jeżeli operacja nie zakończy się sukcesem. Spróbuj zainstalować sterowniki dla Visty.
Nie podałeś ilu bitowy jest system, 64 bit czy 32 bit?
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
oki ,sorki z tego wszystkiego zapomnialem 64bit
- seba86mu
maxo20, na stronie producenta są trzy rodzaje sterowników dla kamerki w Twoim laptopie, ale wszystkie dla systemu Vista. Może któryś z nich będzie działać: sterownik 1, sterownik 2, sterownik 3.
-
oki wiem tylko niestety żaden z nich nie działa, a ciekawsze jest to, że był od nowości zainstalowany któryś z tych i działało a po tygodniu przestało działać?
jak by co to proszę na gg ********
Usunąłem numer GG. Pomagamy na Forum. Proszę maxo20 abyś używał polskich znaków. Tym razem post poprawiłem.
me@djohnsc
-- 05 lut 2010, 19:31 --
oki ,,sorki..
-- 14 lut 2010, 09:05 --
ja ******** naprawdę maci ruchy,, ******** forum ,10 dni czekać na odp.to zdążył bym na pieszo do producenta.................
Rozwiązanie już dostałeś. Na stronie supportu również podane sterowniki są rekomendowane i oznaczone jako działające. To że nie potrafisz ich zainstalować lub u Ciebie nie działają to nie Nasza wina. Kontaktuj się z ich supportem, trochę samodzielności człowieku!
Poza tym nikt Cię tutaj nie trzyma na siłę.
rokko
jak by co to proszę na gg ********
Usunąłem numer GG. Pomagamy na Forum. Proszę maxo20 abyś używał polskich znaków. Tym razem post poprawiłem.
me@djohnsc
-- 05 lut 2010, 19:31 --
oki ,,sorki..
-- 14 lut 2010, 09:05 --
ja ******** naprawdę maci ruchy,, ******** forum ,10 dni czekać na odp.to zdążył bym na pieszo do producenta.................
Rozwiązanie już dostałeś. Na stronie supportu również podane sterowniki są rekomendowane i oznaczone jako działające. To że nie potrafisz ich zainstalować lub u Ciebie nie działają to nie Nasza wina. Kontaktuj się z ich supportem, trochę samodzielności człowieku!
Poza tym nikt Cię tutaj nie trzyma na siłę.
rokko
Ostatnio zmieniony 14 lut 2010, 09:28 przez rokko, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wyzwiska wykropkowano, poprawiono błędy ortograficzne
Powód: wyzwiska wykropkowano, poprawiono błędy ortograficzne
-
- Reklama