Witam szukam sterowników do karty graficznej. Mam nazwę płyty głównej FUJITSU SIEMENS D2344-A2 Proszę o odpowiedź
Ostatnio zmieniony 25 gru 2011, 18:18 przez XMan, łącznie zmieniany 3 razy.
Powód:korekta tytułu tematu, przeniosłem temat z działu Problemy --> Sterowniki.
Zainstaluj Aida32 3.94.2 Otwórz program --> Komputer --> Podsumowanie --> spisz/podaj informacje z pozycji: --> Nazwa płyty głównej. --> Mikroukład płyty głównej. --> Ekran (Karta wideo).
nie da się tego odtworzyć Aida32 3,94.2 wykakuje jakis błąd ,,archiwum ma nie własciwy format lub jest uszkodzone, a to Aida64 to nie wiem który link bo jest pare byłem w 3 ale tam nie ma pobierz.
Napisałem p/w co trzeba zrobić a oprócz tego podałem screena, kliknij na niego i masz zaznaczone co podać
Edit: możesz inaczej u góry Raport --> Szybki raport --> Zwykły tekst - poczekaj. Po wyświetleniu/zakończeniu raportu skopiuj go i wklej na Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników na dole po prawej stronie wklej --> Podaj link do zapisanego raportu na forum.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.