Sterowniki do Sound Blaster X-Fi Pro 5.1 USB

Szukasz sterownika do komputera lub programu do obsługi urządzenia, pisz tutaj
Awatar użytkownika
Maciak Plock

VIP
Kontaktowanie:

Post13 wrz 2012, 13:58

Witam. Szukam sterowników do Sound Blaster X-Fi Pro Surround 5.1 Pro

Znalazłem jakieś sterowniki, ale jest problem z instalacją, sprawdzałem już kilka i ciągle wyświetla się coś takiego:

Obrazek
Co może być nie tak?

Awatar użytkownika
leon1956

Ekspert

Post13 wrz 2012, 20:17

Witam . Poszukaj sterowników na stronie Creative Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Wybierz system Win 7 32 lub 64 bit .
Przed instalacją tych sterowników usuń wszystkie poprzednio instalowane .
Ten komunikat mówi o kolizji z wcześniej zainstalowanymi sterownikami karty Sound Blaster
Złośliwość jest podstawą wszelkiej znajomości i przyjaźni z osobnikami rodzaju ludzkiego . Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą .

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Post13 wrz 2012, 20:23

A jeśli nie zadziała to podaj identyfikator karty.

olo320i

Użytkownik

Post30 wrz 2012, 18:07

Ktoś tu wprowadza ludzi w błąd.. bo komunikat wlejony przez MACIAK PŁOCK wcale nie mówi o kolizji z wczesniejszymi sterownikami , tylko informuje ze: instalator nie odnalazł urządzenia dla ktorego miał by zainstalować sterownik, proszę się upewnić ze urządzenie jest podłączone do komputra..:) tak w skrócie :) tak sie sklada ze mam taka samą kartę dzwiękową i już przerabiałem to samo z tym ze nie miałem zadnego problemu.. na stronie creative sterowniki do tej karty dzwiekowej są i sie normalnie instalują ale karta musi być podłączona do USB przed instalacją.. z drugiej strony firma creative wrzuciła już te karte do lamusa i support dla niej ma w d.. w 4 literach i trzeba się naszukać zeby znaleść sterowniki na ich stronie...

• Reklama

Wróć do „Sterowniki”