Sterowniki nvidia geforce 9300m gs
-
rybcia44

Sterowniki nvidia geforce 9300m gs
witam jestem nowy
i jak widać mam problem chcialem zainstalować nowe sterowniki do mojej karty graficznej nvidia geforce 9300m gs i napotykam sie na problem bo po wypakowaniu tych sterowników pojawia mi sie bląd error durning execution i jest problem bo za nic nie moge ich zainstalować jeżeli by ktos wiedzial to prosze o odpowiedz pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 01 sty 2012, 15:20 przez cosik_ktosik, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Zmiana tytułu
Powód: Zmiana tytułu
- djkamil09061991

- Kontaktowanie:
Sterowniki nvidia
Próbowałeś innych instalek albo wersji sterownika?
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
rybcia44

Sterowniki nvidia
djkamil09061991 pisze:Próbowałeś innych instalek albo wersji sterownika?
tak sciągałem inne wersje te starsze nawet i bląd nadal występuje
- lewy

Sterowniki nvidia
Witam, co to oznacza, że nic nie możesz zainstalować? Żaden instalator nie chodzi? To może najpierw przeinstaluj ze strony Microsoftu oprogramowanie Windows Installer.
-
rybcia44

Sterowniki nvidia
lewy pisze:Witam, co to oznacza, że nic nie możesz zainstalować? Żaden instalator nie chodzi? To może najpierw przeinstaluj ze strony Microsoftu oprogramowanie Windows Installer.
chodzi oto że sterowniki ze strony nvidi nie chca sie zainstalować bo zarazpo wypakowaniu mam bląd
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników tutaj daje screena z blędem może on coś rozwiąże
-- 01 sty 2012, 12:25 --
rybcia44 pisze:lewy pisze:Witam, co to oznacza, że nic nie możesz zainstalować? Żaden instalator nie chodzi? To może najpierw przeinstaluj ze strony Microsoftu oprogramowanie Windows Installer.
chodzi oto że sterowniki ze strony nvidi nie chca sie zainstalować bo zarazpo wypakowaniu mam bląd![]()
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników tutaj daje screena z blędem może on coś rozwiąże
sorki ale jeszcze zauważylem inne blędy nie wiem czym są spowodowane
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników np coś takiego przy odpaleniu deamona tools
- djkamil09061991

- Kontaktowanie:
Sterowniki nvidia
Może warto sprawdzić system pod kątem infekcji, podaj logi z OTL według instrukcji:
http://www.hotfix.pl/obsluga-programu-otl-a143.htm
http://www.hotfix.pl/obsluga-programu-otl-a143.htm
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
- Reklama