sterowniki od karty dźwiękowej
-
Problem tkwi w sterownikach. Jeszcze wczoraj wszystko było normalnie, ale dzisiaj zauważyłem, że sterowniki znikły. Nie wiem jak to możliwe, może wirus. Na pasku przy ikonce od dźwięku pojawił się "x" w czerwonym kółku, a chcąc odsłuchać jakąś piosenkę wyświetla się się komunikat o braku sprzętu dźwiękowego. Mam win 7, karta dźwiękowa : realtek high definition audio. Chciałem ściągnąć sterowniki i zainstalować, ale przy instalowaniu pojawia mi się komunikat "the contents od this file cannot bd eunpacked. the executable you are attempting to run has been corrupted. Please obtain another copy of the file, verify its intergrity, and try again.". Próbowałem przywrócic system, ale sterowniki nie wróciły. Proszę o jak najszybszą pomoc.
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Podaj nazwę płyty głównej z programu cpu-z zakładka mainboard.
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
Motherboard M5A 78L-MM LX3 SERIES
- seba86mu
Zainstaluj:
Chispet => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Dźwięk => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Chispet => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Dźwięk => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- XMan
Jeszcze wczoraj wszystko było normalnie, ale dzisiaj zauważyłem, że sterowniki znikły. Nie wiem jak to możliwe, może wirus.
J/w ale proponuję najpierw sprawdzić przywracanie systemu z ostatnią datą kiedy było OK
ponieważ może to uchronić przed wirusem (nie zawsze) oraz może naprawić szybko problem.
-
Zainstalowałem chipset, następnie chciałem zainstalować sterowniki, ale wyświetlił mi się komunikat "Żaden sterownik nie był obsługiwany przez ten pakiet sterowników".
XMan -
Nie wiem dlaczego nie zadziałało, ale na pewno wybrałem moment, w którym dźwięk działał jak należy.
XMan -
Dubel pisze: Próbowałem przywrócic system, ale sterowniki nie wróciły. Proszę o jak najszybszą pomoc.
Nie wiem dlaczego nie zadziałało, ale na pewno wybrałem moment, w którym dźwięk działał jak należy.
- seba86mu
-
- Reklama