Witam.
Nie wiem czy dobry dział więc proszę o ewentualną poprawę. Od jakiegoś czasu windows (7 pro x64) nie może zainstalować sterowników urządzeń USB,typu pendrive (choć nie każdy), myszka, itp... Pojawia sie komunkiat o niepowodzeniu instalacji urządzenia z powodu braku sterowników. Dodam ze nie posiadam sterowników do tych urządzeń.
Usuwałem i ponownie instalowełem kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej, bez zmian.
Windows nie instaluje urządzeń USB
- XMan
Sprawdzałeś instalację sterowników przez Windows Update ?
Masz zainstalowany najnowszy Service Pack do systemu ?
Komputer stacjonarny czy laptop ?
Płyta główna lub model laptopa ?
Masz zainstalowany najnowszy Service Pack do systemu ?
Komputer stacjonarny czy laptop ?
Płyta główna lub model laptopa ?
-
Przez Win Update nie działa.
SP zainstalowany.
Stacjonarny, płyta Gigabyte GA-M61PM-S2.
SP zainstalowany.
Stacjonarny, płyta Gigabyte GA-M61PM-S2.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
-
Nie działa, Windows to Win 7 Pro x64.
motherboard_driver_chipset_nvidia_mcp68_vistax64 - to też nie działa, z tą różncia ze nie widzi sterowników zgodnych z sprzętem. (treść komunikatu).
Instalowałem ostanio wersje 15.57 (te w linkach to 15.56 ze strony gigabyte), możliwe ze to jest problemem, tylko jak je odinstalować?
motherboard_driver_chipset_nvidia_mcp68_vistax64 - to też nie działa, z tą różncia ze nie widzi sterowników zgodnych z sprzętem. (treść komunikatu).
Instalowałem ostanio wersje 15.57 (te w linkach to 15.56 ze strony gigabyte), możliwe ze to jest problemem, tylko jak je odinstalować?
-
- Reklama