Panowie, otóż mam kolejny problem... Po instalacji Partition Manager 10 system nie chce mi za cholere zbootować się ani w norm ani awaryjnym a także z ost dobrą konfiguracją. W awaryjnym przy ładowaniu się resetuje czyli pętelka, przy normalnym i ost konfig jest po prosty black screen i migające podkreślenie.
Także proszę o podpowiedź jak dostać sie do konsoli odzyskiwania bo mam punkt przywracania zanim zainstalowałem program a nie mam zamiaru go formatować bo robię to od wczoraj raz trzeci... akurat z innych powodów ;/
Awaria OSa po instalacji programu
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Wejdź do konsoli odzyskiwania (jak ją uruchomić jest tutaj: konsola odzyskiwania XP).
Aby uruchomić komputer z płyty wejdź do Biosu i w Advanced Bios Features zmień First Boot Device na CD/DVD.
Wpisz:
fixmbr
fixboot
chkdsk /R
jak nie pomoże zrób punkt 2 lub 4 Przywracanie systemu Windows.
Aby uruchomić komputer z płyty wejdź do Biosu i w Advanced Bios Features zmień First Boot Device na CD/DVD.
Wpisz:
fixmbr
fixboot
chkdsk /R
jak nie pomoże zrób punkt 2 lub 4 Przywracanie systemu Windows.
-
Niestety nic z tego nie pomogło... nawet pkt 4.1 ;/ zero zmian czyli ten sam ***** podkreślacz 
Chyba jednak szykuje się kolejny format...
Hmm czy to możliwe, że to wina PArtitiona nowego ? ponieważ jak zainstalowałem go wcześniej to jakimś trafem powyłączał mi wszystkie nieużywane partycje...
A i zwracaj sie do mnie bardziej prof bo dziwnie się czuje jak ktoś mi tak po kolei tłumaczy co i jak ;p
------------------------------------------------------
Punkt 17 regulaminu:
me@djohnsc.

Chyba jednak szykuje się kolejny format...
Hmm czy to możliwe, że to wina PArtitiona nowego ? ponieważ jak zainstalowałem go wcześniej to jakimś trafem powyłączał mi wszystkie nieużywane partycje...
A i zwracaj sie do mnie bardziej prof bo dziwnie się czuje jak ktoś mi tak po kolei tłumaczy co i jak ;p
------------------------------------------------------
Punkt 17 regulaminu:
Kod: Zaznacz cały
17. Nie używaj wulgaryzmów.
me@djohnsc.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Chyba tylko została instalacja naprawcza (nakładkowa).
- Cisowianka
- Kontaktowanie:
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Trochę dokładniejszy opis jest też u nas (punkt 4) Przywracanie systemu Windows.. Bazując na materiałach Microsoftu, opisano tutaj, że należy uważać z jaką wersją systemu ma się do czynienia.
-
- Reklama