po przeinstalacji systemu komputer chodził prawidłowo przez 2 dni później się zaczeło. "probably caused :ntoskrnl.exe "

a do tego wczoraj ściągałęm sobie gre "Handball Challenge Training Camp < wersja demo" i próbuje wypakować 4 błędy crc ! ściągam program który waży 20 mb błąd crc ? ma ktoś jakieś pomysły ? bo zaczynam zastanawiać się nad wezwaniem jakiegoś informatyka bo niemam do tego siły
-- 24 wrz 2010, 22:04 --Witam ! Przepraszam że tak późno odpisuje. Otóż zaniosłem komputer do sklepu (tam gdzie kupiłem) i wysłali go do serwisu.Dziś byłem się spytać co i jak to okazało się że uszkodzona jest jakaś część w środku ! dokładnie powiem jaka gdy dostanę komputer z powrotem dzięki za pomoc
-- 08 paź 2010, 16:38 --Witam ! po raz kolejny.Dziś dostałem komputer z powrotem do domu... lecz gdy wyciągnąłem go z pudełka byłem w szoku

cała obudowa połamana , karta graficzna w środku lata luzem. Zdenerwowałem się i zaniosłem komputer do serwisu powiedzieli że odpowiedzą w ciągu 2 dni roboczych.. i czekaj znowu miesiąc