Witam. Płyta główna biostara p4m80-m7.
W skrócie chciałem być fajny i wrzucić jej core 2 duo. To że to był zły pomysł poczytałem później. Teraz sytłuacja wyglada tak windows xp się nie włączy ani awaryjnym ani z wierszem poleceń ani .... w sumie nijak się nie włączy z płyty też próbowałem wyskakuję tylko napis
Nieprawidłowy plik boot.ini
nastąpi wczytanie c:/windows
Tyle że nie włączy się jest ta informacja i żadnych postępów. Co ciekawe rusza się dalej tylko pod warunkiem że nie mam podpiętej klawiatury i myszki.
Są opcje jak uruchomić system czy normalnie czy ostatnia znana dobra konfiguracja i odliczanie 30 sek.
3 razy go włączyłem i zatrzymuję się na różnym czasie teraz na 9 sek i nie ruszy się dalej poprostu się zwiesił.
Co robić ?? Ktoś ma jakiś pomysł ?
-- 02 maja 2012, 20:07 --
albo gdzie znajde ustawienia mnoznika
boot.ini blad systemu
- seba86mu
boot.ini blad systemu
Płyta główna Biostar P4M80-M7 nie jest w ogóle kompatybilna z procesorami z serii Intel Core 2 Duo.
Płyta posiada podstawkę LGA775, ale obsługuje jedynie procesory z serii Pentium 4 i Celeron D.
Płyta posiada podstawkę LGA775, ale obsługuje jedynie procesory z serii Pentium 4 i Celeron D.
-
boot.ini blad systemu
tak to wiem, i spowrotem wsadzilem pentium 4 ktory w tym pc juz byl. wtedy pojawily sie problemy
-- 02 maja 2012, 23:05 --
wroc wyjolem jedna kosc ramu i sie wlaczyl. przepraszam za pisownie klawiat... ekranowa. teraz wloza ram
-- 02 maja 2012, 23:05 --
wroc wyjolem jedna kosc ramu i sie wlaczyl. przepraszam za pisownie klawiat... ekranowa. teraz wloza ram
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
boot.ini blad systemu
Witam, czy płyta CD z instalacją rusza? Jak tak to można zrobić instalację nakładkową.
Aha, zrób przywracanie ustawień biosu.
Aha, zrób przywracanie ustawień biosu.
-
boot.ini blad systemu
20 restartów ponowne wpisanie cmosu i wyjecie ramu i wpiecie i działa wszystko . . .
Także dzięki za próbe pomocy 
-- 02 maja 2012, 23:16 --
Płytka nie działa system nie działał z płyty ani z awaryjnego.

-- 02 maja 2012, 23:16 --
Płytka nie działa system nie działał z płyty ani z awaryjnego.

-
boot.ini blad systemu
Tak już dobrze ogólnie bawiłem się dwa dni dlatego w końcu napisałem tutaj, wielkie dzięki. Już dobrze.

-
- Reklama