Witam. Chce zainstalować Debiana no i nie wiem jaka wersje mam ściągnąć.
Z tej strony: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników chce ściągnąć Mała płytę CD lecz jest tam dużo wersji
[alpha][amd64][arm][armel][hppa][i386][ia64][mips][mipsel][powerpc][sparc]
Mój procesor to Intel Core 2 Quad. Jaka wersja będzie najodpowiedniejsza?
Debian - jaką wersję wybrać?
-
Debian - jaką wersję wybrać?
Ostatnio zmieniony 17 lis 2009, 15:53 przez rokko, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: drobna korekta tytułu, poprawiono błędy ortograficzne
Powód: drobna korekta tytułu, poprawiono błędy ortograficzne
- rokko
- Kontaktowanie:
Debian - jaką wersje wybrac?
No tak, ale z tego co widzę są to obrazy typu network install. Podczas instalacji będzie możliwość połączenia się z internetem i dociągniecie reszty pakietów. Jeżeli taki tryb instalacji Tobie odpowiada to pobierz dowolny obraz znajdujący się na stronie.
Osobiście polecałbym ściągniecie pierwszej płyty instalacyjnej (CD1) i zainstalowanie z niej systemu (mam na myśli wersję normalną).
Osobiście polecałbym ściągniecie pierwszej płyty instalacyjnej (CD1) i zainstalowanie z niej systemu (mam na myśli wersję normalną).
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
- Reklama