Formatowanie Lifebook S7010
- Sean
Witam moze mi ktos powiedziec jak sie formatuje Lifebook-a s7010 ????????????????????????
Ostatnio zmieniony 12 lut 2011, 16:53 przez djkamil09061991, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Zmieniłem tytuł
Powód: Zmieniłem tytuł
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
FORMAT LIFEBOOK-a ?????????????
A w czym masz dokładnie problem?
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- Sean
FORMAT LIFEBOOK-a ?????????????
chodzi o to ... tak jak przy komputerze sie wciska trzy kolejne przyciski by wejsc w panel do formata czy jest tak samo bo ktos mi powiedzial ze inne sie wciska ...
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Sean pisze:ak jak przy komputerze sie wciska trzy kolejne przyciski by wejsc w panel do formata czy jest tak samo bo ktos mi powiedzial ze inne sie wciska
Masz płytkę z systemem??? Zmieniasz kolejnośc bootowania w biosie, uruchamiasz lapka z płytki i formatujesz.
Trochę cie nie rozumiem

Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- rokko
- Kontaktowanie:
To ma być jakaś prowokacja czy co?
Procedura formatowania jest zawsze taka sama. Kwestia tylko z jakiego nośnika jej dokonamy. Możesz dokonać formatowania via pendrive, napęd CD-DVD, inny komp w LAN, Linux Live Cd lub innymi metodami, wystarczy wgrać odpowiednie oprogramowanie.
O bootowaniu więcej w artykule => http://www.hotfix.pl/ustawienie-kolejnosci-bootowania-w-bios-ie-zmiana-i-wybor-urzadzenia-bootujacego-a131.htm
Procedura formatowania jest zawsze taka sama. Kwestia tylko z jakiego nośnika jej dokonamy. Możesz dokonać formatowania via pendrive, napęd CD-DVD, inny komp w LAN, Linux Live Cd lub innymi metodami, wystarczy wgrać odpowiednie oprogramowanie.
O bootowaniu więcej w artykule => http://www.hotfix.pl/ustawienie-kolejnosci-bootowania-w-bios-ie-zmiana-i-wybor-urzadzenia-bootujacego-a131.htm
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
- Reklama