Witam. Mam problem, gdyż wirus z Facebooka zainfekował mi mój komputer i teraz pozostanie chyba reinstall systemu.
Wszystko byłoby ok, mam niby wszystkie płyty potrzebne do instalacji, oprócz jednej, a mianowicie niedawno miałem kupowany nowy procesor, albo to była płyta główna? nie mam pojęcia W każdym bądź razie muszę znaleźć w internecie do tego sterowniki i przegrać na płytę za pomocą programu nero i tutaj proszę o pomoc.
W jaki sposób mam się dowiedzieć czy to jest płyta główna czy procesor? (dodam w komputerze jest to ta duża płytka, do której można podłączyć stary port myszki i klawiatury) oraz w jaki sposób sprawdzić jakiej to jest firmy itp. żeby móc pobrać do tego sterowniki? Ano i nigdy nie zgrywałem nic na płytę przy pomocy nero, więc nie wiem zupełnie jaką opcję wybrać oraz jak zreinstalować system windows.
Bardzo proszę o pomoc.
Instalacja systemu Windows Vista
Pobierz program Speccy i powinieneś mieć wszystkie podzespoły podane, a następnie szukasz sterowników na stronie producenta.
Poradników od instalacji systemu vista jest w necie dużo, wystarczy wpisać w google i masz.
Poradników od instalacji systemu vista jest w necie dużo, wystarczy wpisać w google i masz.
- rokko
- Kontaktowanie:
Poradników od instalacji systemu vista jest w necie dużo
U nas także są

Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
- Reklama