laptop z win7 nie włącza się

Wszystko co dotyczy systemów operacyjnych Windows, Unix, Mac OS i innych
Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post17 lis 2013, 23:51

Czy jeżeli wrócę Win do ustawień fabrycznych, bo nic nie działa, jest ten Recovery M.to oprócz tego że wszystko się skasuje, to są jeszcze jakieś inne niedogodności?

Jedyna niedogodność to całkowita utrata danych, niestety.

Co do wspomnianych kilka postów wyżej komend z XP, w sumie powinny działać.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

haleczka

Użytkownik

Post19 lis 2013, 10:15

spróbowałam tej komendy chkdsk, jednak komp działał bardzo krótki i pojawił się komunikat : Nie można przenieść zarejestrowanych komunikatów do dziennika zdarzeń. Kod błędu 50.

Czy są jeszcze jakieś inne komendy?

Czy jak wrócę komputer to win z ustawień fabrycznych to będzie działał, czy też okaże się, że jeszcze dużo rzeczy brakuje, które np. wgrywają pracownicy sklepu?!

Dzięki za podpowiedzi.

Fix00ser

VIP

Post19 lis 2013, 12:23

haleczka pisze:Wgrałam ImgBurn - ale nie umiem się posłużyć tym programem, co trzeba zrobić, żeby stworzyć ten startowy obraz ISO, program jest po ang., żadna opcja nie kojarzy mi się z tym "twórz startowy obraz ISO".
?????

Tutorial do IMGBurn

Kod: Zaznacz cały

http://traxter-online.net/imgburn-niezbedna-aplikacja-do-nagrywania-plyt/

haleczka

Użytkownik

Post19 lis 2013, 12:51

Ja widziałam te podpowiedzi IMGBurn i nie wiem o co tam chodzi, niestety. Mnie wg Waszych słów potrzebny jest dysk startowy ISO, jak mam to zrobić? W programie jest :Wybieramy obraz do nagrania i nagrywarkę, którą będziemy nagrywać. I co ja mam wtedy zaznaczyć? Jak mam wybrać/ To jest w dodatku nie ten laptop kt.się popsuł ale inne, więc na nim są inne dane i programy. Potrzebny jest mi obraz systemu? ale ja nie wiem co mam zaznaczyć, żeby móc nagrać taki obraz z kt. potem można będzie nadpisać Windowsa 7

• Reklama

Wróć do „Systemy operacyjne”