Jakie sterowniki mam zainstalować zeby drukarka mi działała? Męcze się z tym juz chyba ze 2 godziny i kicha. Może ktoś pomóc?
-- 26 lip 2010, 07:59 --
Znalazłem tutaj instrukcje http://forum.hotfix.pl/poradniki/instalacja-sterownika-hplip-dla-drukarek-hp-linux-t6392.html
Tylko to instrukcja do debiana. Skąd mam pobrac sterownik do pclinuxos?
Linux potrzebuje sterowniki do drukarki Hp 710c
-
- rokko
- Kontaktowanie:
W PcLinuxOs będzie podobnie, *run to jest plik binarny wykonywalny w shellu więc bez względu na rodzaj dystrybucji zadziała ci. Zastosuj się dokładnie do tych samych instrukcji co dla Debiana.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
Odinstalowałem pclinuxos bo nie dało sie zainstalować tego sterownika. Zainstalowałem ubuntu pobrałem sterownik i go zainstalowałem i działa. Spędziłem nad tym ładnych kilka godzin ale sie wreszcie udało 
Dzięki za pomoc
Pozdr.

Dzięki za pomoc
Pozdr.
-
- Reklama