Logowanie usługi profili użytkowników nie powiodło się
-
Logowanie usługi Usługa profili użytkowników nie powiodło si
A jeżeli po utworzeniu nowego konta i próbie zalogowania pojawia się ten sam komunikat?
-
Logowanie usługi Usługa profili użytkowników nie powiodło si
mam ten sam problem lecz to nie dziala wyswietla sie to samo nawet jesli zrobie nowego uzytkownika
-
Podbijam.
Witam.
Mam podobny problem z tym, że udało mi się stworzyć nowe konta korzystając z komendy control userpasswords2, chcę skopiować pliki (korzystając z instrukcji z podanego wyżej linka), ale wyskakuje komunikat "obecnie nie masz dostępu do tego folderu" - wymagane jest hasło konta administratora. Wpisuje je i nic. W ogóle się nie otwiera. Zero odzewu. Zależy mi bardzo na plikach z tamtego konta. Czy ktoś ma może jakiś pomysł, co z tym fantem zrobić? Z góry dziękuje
Muszę jeszcze dodać, że raczej do geniuszów komputerowych nie należę.
Witam.
Mam podobny problem z tym, że udało mi się stworzyć nowe konta korzystając z komendy control userpasswords2, chcę skopiować pliki (korzystając z instrukcji z podanego wyżej linka), ale wyskakuje komunikat "obecnie nie masz dostępu do tego folderu" - wymagane jest hasło konta administratora. Wpisuje je i nic. W ogóle się nie otwiera. Zero odzewu. Zależy mi bardzo na plikach z tamtego konta. Czy ktoś ma może jakiś pomysł, co z tym fantem zrobić? Z góry dziękuje
Muszę jeszcze dodać, że raczej do geniuszów komputerowych nie należę.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Witam, trzeba przejąć pliki na własność -> Przejmowanie na własność pliku, folderu, kluczy rejestru w Win XP.
-
- Reklama