Ale to wsztystko jest sprawne poniewaz gdy podlacze do innego komputera moja pamiec czy dysk wszystko wykrywa, jest pod kontrola xp,
A ja mam teraz 7, wczesniej wszystko chodzilo ok dopiero teraz cos zaczelo ****.
Jesli pdolacze pena pod trybem awaryjnym to wszystko wykrywa i moje normalnie wchodzic. Co oznacza ze sloty sa dobre tylko cos w systemie sie ****.
Normalnei system wykrywa mi pena czy pod trybem normalnym czy awaryjnym ale pod awaryjnym moge wejsc na niego przez moj komputer a pod normalnym nie poniewaz ciagle mi krzyczny ze chce formatowac mi pamiec.
Formatowalem jednego pendrive dla testu, co sie okazalo sformatowal ale i tak nie czytal dalej, a wkladalem rozne peny.
jestem pewien ze to wina systemu a nie pendrive poniewaz pod innymi systemami wykrywa bez problemu.
jesli dam mu na skanowanie antyvirusem NODEM pod trybem normalnym systemu windows 7 to wyszukuje bez problemu ( widac ze przeszukuje pliku ktore tam sie znajduja w logach )
Kwestia tkwi w odczytaniu plikow jak klikne na pena czy innych urzadzen wyzej wymienionych.
probowalem juz roznych matod opisanych w necie i nic, nie daje juz rady dlatego prosze was o pomoc.
PS. Dzwonilem do HP z pomoca to powiedzial abym wgral nowe stery od chipsetu i cos tam jeszcze ale to dalej nie pomoglo, nawet wywalilem wszystkie steroniki i zainstalowalem jeszcze raz, dalej to samo.
Troche nie usmiecha mi sie instalacja systemu, koles od hp powiedzial abym wgral system jeszcze raz.
Posiadam laptopa HP probook 4520s
Skanowalem wieloma antyvirusami czy z livecd czy normalnie nawet i online, dr web nod itp
I nic nie ma ( niby ), combofixa nie odpale bo mam windows 64 bitowy wiec nie jest integralny z ta wersja systemu.