Właczam komputer normalnie , 2 okienka odpalają sie normalnie a potem zaskoczenie.
Wyskakuje mi tabelka z wyborem systemu windows Tryb awaryjny ,, tryb awaryjny z trybem sieciowym i tryb z wierszem
pod nimi "odpal system windows ze starą znaną działającą konfiguracją (czy jakoś tak)
i uruchom system normalnie.
Uruchamiam normalnie -
Ładuje sie windows , po załadowaniu niebieski ekran i komputer sie resetuje.
Odpalam ze starą konfiguracją-
dokładnie to samo co wyżej.
Proszę o pomoc !
Nie moge włączyć komputera Windows XP
- seba86mu
Tryb awaryjny działa ?
-
Czarny ekran i w lewym górnym rogu pika taki przycisk "_" a potem podstawowo reset i nie dziala 

- seba86mu
Włóż płytę z systemem do napędu i wykonaj instalację nakładkową. Dane nie zostaną utracone.
=> systemy-operacyjne/jak-przeinstalowac-system-bez-straty-danych-t11552.html#p63778
=> systemy-operacyjne/jak-przeinstalowac-system-bez-straty-danych-t11552.html#p63778
-
Dzięki , może zadziała tylko znajde płyte 

- seba86mu
DarkTofun pisze:mam pytanie czy da się wyjąć dysk twardy i wsadzić do innego kompa żeby zrzucić jakoś pliki? Bo walnął mi komputer Tzn nie walnął (przeczytaj mój temat) Ja nie chce go naprawiać tylko
Zdobyć zdjęcia z dysku i sformatować i czy tak się da?
Tak, możesz podłączyć dysk do innego komputera. Będzie widoczna jego cała zawartość i będziesz mógł skopiować dane.
-
- Reklama