Nie można uruchomić systemu Windows 7
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Z mhdd? Można normalnie wyłączyć komputer.
-
Z programu wyjdziesz klawiszami ALT+F4.
Tak jest napisane w poradniku.
A jak normalnie wyłączyć komputer ? Jaka tam jest opcja ?
-- 10 lut 2013, 01:23 --
Dysk jest ok.
Teraz znów laptop się włącza. Jak na razie włączyłem go 4 razy i jest ok, tylko nie wiem na jak długo. Ostatnim razem włączył się około 3 razy i znów musiałem zrobić restore i po raz kolejny włączył się ze 2 -3 razy i tak ciągle.
-- 10 lut 2013, 18:40 --
Znów nie chciał się laptop włączyć. Musiałem zrobić restore systemu który trwa 20 minut i się uruchomił. ;/
-- 13 lut 2013, 00:28 --
Będzie umiał ktoś naprawić ten problem ?
Tak jest napisane w poradniku.
A jak normalnie wyłączyć komputer ? Jaka tam jest opcja ?
-- 10 lut 2013, 01:23 --
Dysk jest ok.
Teraz znów laptop się włącza. Jak na razie włączyłem go 4 razy i jest ok, tylko nie wiem na jak długo. Ostatnim razem włączył się około 3 razy i znów musiałem zrobić restore i po raz kolejny włączył się ze 2 -3 razy i tak ciągle.
-- 10 lut 2013, 18:40 --
Znów nie chciał się laptop włączyć. Musiałem zrobić restore systemu który trwa 20 minut i się uruchomił. ;/
-- 13 lut 2013, 00:28 --
Będzie umiał ktoś naprawić ten problem ?
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
dawałeś SMART do sprawdzenia komuś?
wyłącz w systemie automatyczne aktualizacje, może to one powodują problem.
wyłącz w systemie automatyczne aktualizacje, może to one powodują problem.
-
SMARTA dałem i jest w porządku.
Wyłączę automatyczne aktualizacje. Jeżeli to będzie ten problem to mam nie aktualizować systemu już ?
-- 19 lut 2013, 16:13 --
Przywróciłem system i się załadował system, wyłączyłem całkowicie aktualizacje i wyłączyłem laptopa. Włączyłem go za około 40 minut i już nie chciał się włączyć tylko ponownie musiałem go przywracać i dopiero się włączył.
Co jeszcze może być nie tak ?
-- 20 lut 2013, 17:30 --
Gdy laptopa nie wyłączam tylko klikam 'hibernacja' to po każdym kolejnym wznowieniu jest ok. A gdy już go wyłączę to muszę robić 'system restore' który trwa jak napisałem wyżej około 15-20 minut. ;/
Czasami jest potrzeba wyłączenie laptopa całkowicie a nie wprowadzenie go w hibernacje więc tak czy tam muszę to zrobić tylko to może będzie jakaś wskazówka do rozwiązania problemu.
-- 24 lut 2013, 17:32 --
Będzie umiał ktoś mi pomóc ?
-- 06 mar 2013, 11:19 --
Wiecie kto mógł by mi pomóc ? Bo gwarancja niestety już wygasła ;/.
Wyłączę automatyczne aktualizacje. Jeżeli to będzie ten problem to mam nie aktualizować systemu już ?
-- 19 lut 2013, 16:13 --
Przywróciłem system i się załadował system, wyłączyłem całkowicie aktualizacje i wyłączyłem laptopa. Włączyłem go za około 40 minut i już nie chciał się włączyć tylko ponownie musiałem go przywracać i dopiero się włączył.
Co jeszcze może być nie tak ?
-- 20 lut 2013, 17:30 --
Gdy laptopa nie wyłączam tylko klikam 'hibernacja' to po każdym kolejnym wznowieniu jest ok. A gdy już go wyłączę to muszę robić 'system restore' który trwa jak napisałem wyżej około 15-20 minut. ;/
Czasami jest potrzeba wyłączenie laptopa całkowicie a nie wprowadzenie go w hibernacje więc tak czy tam muszę to zrobić tylko to może będzie jakaś wskazówka do rozwiązania problemu.
-- 24 lut 2013, 17:32 --
Będzie umiał ktoś mi pomóc ?
-- 06 mar 2013, 11:19 --
Wiecie kto mógł by mi pomóc ? Bo gwarancja niestety już wygasła ;/.
-
- Reklama