Problem z instalacją Kaspersky'ego
-
Witam. Jestem tu nowy. Od wielu lat użytkowałem XP, wczoraj przesiadłem się na Win 8.1 i mam przykrą niespodziankę z instalacją zakupionego pakietu internet security kaspersky. Wg producenta może on pracować pod Win 8. U mnie instalacja przebiega początkowo dobrze do momentu, gdy wyłącza komputer. Po ponownym uruchomieniu nie kontynuuje procesu instalacji, wyświetla znowu ten sam obraz żądając ponownego uruchomienia i tak bez końca. Poza tym czy istnieje tu możliwość wyłączenia logowania przy uruchomieniu, jak np. w XP? Jestem jedynym użytkownikiem sprzętu i ta opcja tylko mi przeszkadza. Pozdrawiam - Andrew.
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
elandal pisze:Poza tym czy istnieje tu możliwość wyłączenia logowania przy uruchomieniu, jak np. w XP
Sprawdz to:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
Dzięki, już to zrobiłem. Teraz tylko czekać na zmiany w kaspersky'm...
-- 19 lis 2013, 16:21 --
Mój problem już rozwiązany, pomógł specjalista w firmie kaspersky.pl o nazwisku niezbyt pasującym do profesji - P. Trojan
.
Mój problem już rozwiązany, pomógł specjalista w firmie kaspersky.pl o nazwisku niezbyt pasującym do profesji - P. Trojan

-
Hej
Pomocy, mam to samo!!! Co powiedział Pan Trojan?
elandal pisze:Dzięki, już to zrobiłem. Teraz tylko czekać na zmiany w kaspersky'm...
Mój problem już rozwiązany, pomógł specjalista w firmie kaspersky.pl o nazwisku niezbyt pasującym do profesji - P. Trojan.
Pomocy, mam to samo!!! Co powiedział Pan Trojan?
-
- Reklama