Problem z Windows XP Profesional
-
witam mam problem dość duży dlatego prosze o szybką pomoc... jakiś czas temu kupiłem windows xp profesional i jak instalowałem nie działał mi ten klucz...orginalny z pudełka kilka razy próbowałem na nowo ale ten klucz nie działa pomoże ktoś ?
- DwD99
Gdzie kupiłeś tego windowsa? W sklepie czy na allegro?
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Ilu cyfrowy jest podany na pudełku klucz? Naklejka nie jest uszkodzona lub samo pudełko nie ma czasami jakiś napisów typu Dell, HP lub innych znaków firmowych?
- DwD99
Kiedyś w TV mówili że nawet w sklepach można trafić na pirackie wersje może idź do sklepu i złóż reklamacje czy co 

-
nie no dobra zrobiłem to już... powiem tak... zdenerwowałem sie i po prostu wyszukałem w necie cd-keya... teraz szukam jeszcze sterowników nie mam wszystkiego... mam problem z filmikami jak np włączę hmmm filmik z Newerwinter Night
Zacina sie to samo mam jak oglądam gify też tak przycinają się... Bym był wdzięczny gdybyście pomogli
Komputer jest z Dell`a model Opti Plex Gx-270
Zacina sie to samo mam jak oglądam gify też tak przycinają się... Bym był wdzięczny gdybyście pomogli

Komputer jest z Dell`a model Opti Plex Gx-270
- DwD99
Tak jest na początku później to zniknie 

-
nie to nie tylko na początku też tak myślałem jak ty ale poczekałem i dalej tak było
- rokko
- Kontaktowanie:
nie no dobra zrobiłem to już... powiem tak... zdenerwowałem sie i po prostu wyszukałem w necie cd-keya
Jakby była kontrola u Ciebie w chacie to byś odpowiadał za posiadanie pirackiego oprogramowania, klucz jest lewy i system także.
Przejdź do sklepu i złóż reklamację.
Jeżeli będą coś ściemniać zgłoś na linii antypirackiej sprawę Microsoftowi, mam nadzieję że masz paragon lub fakturę jako dowód zakupu.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
- DwD99

//Słowo się rzekło:
//http://forum.hotfix.pl/sprzet-komputerowy/prosze-o-opinie-zestawu-do-pc-t8928.html#p48873
//http://forum.hotfix.pl/sprzet-komputerowy/ktora-z-podanych-kart-graficznych-jest-lepsza-t9080.html#p49384
//Kolejny raz spamujesz
//Dodaję ostrzeżenie
//Jakieś ale? Dygresje? Sprzeciw? Zapraszam na PW.
//Vol
-
- Reklama