Zdecydowałam się na powrót do ustawień fabrycznych windowsa i na 37% nastąpił 'koniec" ponad 3-4 godziny (ja zasnęłam) nic się nie zmieniało (myszka działała) i wyłączyłam to. Płyta z nagranym win ma dużą rysę może to powód 'zacięcia" nie mam pojęcia. Dziś już nie mam na tym laptopie nic, jak się wlaczy, pojawia się komunikat o problemie z rozruchem i żeby włożyć dysk instal.z win do napędu, uruchomić ponownie komp, wybrać język i dać napraw komp. Robię tak z ta samą płytą, ale ona włącza się tylko do okna wybierz win7 albo narzędzie diagnostyczne, jak się da dalej nie ma tych kolejnych okien, tylko znowu okno że problem z rozruchem, włóż do napędu płyte instal.
I teraz to są jeszcze jakieś możliwości?
przerwany powrót do ustawień fabrycznych windowsa
-
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Pożycz od kogoś takiego samego windowsa ale zainstaluj ze swoim kluczem. Będzie legalne a będziesz wiedzieć czy to o płytę chodziło.
-
ale dałam też do napędu nagraną płytę w win7 z mojego laptopa i nic to nie zmienia, komunikaty są takie same, nie mam wejścia do opcji naprawy komp- czy też tego recovery maneg. żeby jeszcze raz zrobić to przywracanie do ustawień fabrycznych. Mam jeszcze tylko płytę w win7 na komp. stacjonarny, ona jest w liczbie 1, tymczasem jak nagrywałam płytę z mojego laptopa, to system nagrał się na 4 płytach.
Czy można spróbować wykorzystać taką płytę, ze stacjonarnego?
Czy można spróbować wykorzystać taką płytę, ze stacjonarnego?
- lewy
-
Wzięłam oryginalna płytę i było tak samo. Oddałam go do naprawy. Powiedzieli, że była dziura w dysku z powodu przegrzania, czy przenoszenia i ją zaleczyli. Czy to prawda? Jest cos takiego?
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
No chyba jakieś jaja, przecież to niemożliwe 
Podaj informacje zawarte w zakładce Health programu HD Tune.

Podaj informacje zawarte w zakładce Health programu HD Tune.
-
- Reklama