Witam. Mam dość męczący problem. Posiadam lapka Asus (z tego co pamiętam N76). Przy zakupie nie dostałem żadnej płyty z Windowsem ale to akurat jest teraz normalką. Od pewnego czasu komp trochę muli, więc postanowiłem od nowa postawić system. Na początku próbowałem zrobić przez ptk przywracania systemu aby go wrócić ustawień fabrycznych, ale (i tu 1 problem) wszystkie ptk przywracania są usunięte więc logiczne, że w ten sposób tego nie zrobię. Opcją drugą przy starcie systemu F8 gdzie tak mi się wydaje odpala się opcja Recovery - i tam też kilką opcji aby przywrócić system, ale znów pokazuje, że nie ma takich punktów i nic z tego. Proszę powiedzcie mi jak najszybciej i najprościej postawie od nowa na lapku system ?
Z góry dziękuje za wszystkie podpowiedzi.
Reinstalacja systemu
- seba86mu
Reinstalacja systemu
Grzywa87 pisze:Proszę powiedzcie mi jak najszybciej i najprościej postawie od nowa na lapku system ?
Nie dostałeś żadnej płytki z systemem do laptopa, ponieważ instalator systemu znajduje się właśnie na partycji Recovery.
Uruchamiając partycję Recovery powinieneś mieć opcję instalacji systemu.
-
Reinstalacja systemu
No i tu jest właśnie problem bo są tam opcje recovery ale żadna mi nie działa...
Gdy wrócę do domu spisze te wszystkie opcję i wrzucę tutaj i może ktoś podpowie co i jak...
Gdy wrócę do domu spisze te wszystkie opcję i wrzucę tutaj i może ktoś podpowie co i jak...
-
- Reklama