Restartowanie explorera na viscie
-
Co chwila w trakcie działania systemu wyskakuje mi okienko że eksplorator przestal działać. Kied system wyszuka powód wyskakuje mi iż FFMPEG has stoped working properl. Co robić ???
-
- Kontaktowanie:
Chyba coś z kodekami. Resetuje Ci się jak wejdziesz w folder z jakimiś miniaturkami ? Daj do analizy dziennik zdarzeń (tyle, że ja go nie sprawdzę, bo visty nie mam) Podgląd zdarzeń - zapisywanie dzienników (XP, Vista).
Pozdrawiam, koleś git
-
- rokko
- Kontaktowanie:
Błędy wywołane są przez moduł libavcodec.dll.
Masz do wyboru kilka metod naprawczych. Najprościej będzie odinstalować kodeki ffdshow, przeczyścić rejestr Windows jednym z programów wymienionych tutaj => Darmowe programy do czyszczenia i optymalizacji rejestru Windows, następnie zainstaluj paczkę kodeków K-Lite Codec Pack.
Opis:
Aplikacja powodująca błąd explorer.exe, wersja 6.0.6001.18164, sygnatura czasowa 0x4907e242, moduł powodujący błąd libavcodec.dll, wersja 0.0.0.0, sygnatura czasowa 0x494bc8bf, kod wyjątku 0xc0000005, przesunięcie błędu 0x000d059f, identyfikator procesu 0xd50, godzina rozpoczęcia aplikacji 0x01ca362d1172ccc0.
Masz do wyboru kilka metod naprawczych. Najprościej będzie odinstalować kodeki ffdshow, przeczyścić rejestr Windows jednym z programów wymienionych tutaj => Darmowe programy do czyszczenia i optymalizacji rejestru Windows, następnie zainstaluj paczkę kodeków K-Lite Codec Pack.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
- Reklama