Windows 7 - jak sprawdzić, którą mam wersję?

Wszystko co dotyczy systemów operacyjnych Windows, Unix, Mac OS i innych
BryT

Użytkownik

Windows 7 - jak sprawdzić, którą mam wersję?

Post06 cze 2009, 17:46

No wiec kupiłem kompa i patrze i wind7 jest wgrany i mam pytanie bo nie sądzę że za free dali mi nowego winda7. Wiec co to jest za ver.? można to gdzieś sprawdzić? a jeżeli wiecie jaka to ver. prawdopodobnie to napiszcie na jaki okres .. i czy po tym okresie można go trzymać.... itp dzięki /\ Od razu chce podziękować ludziom z tego forum za pomoc w poprzednich problemach.... chyba jedyne forum, które jakoś starało się pomóc pozdro
Ostatnio zmieniony 07 cze 2009, 08:37 przez me@djohnsc, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: zmieniłem tytuł, poprawiłem pisownię, przeniosłem z Oprogramowanie

koleś git

VIP
Kontaktowanie:

Windows 7 pytanko

Post06 cze 2009, 18:06

jak na razie są dwie wersje beta i RC, bety by ci chyba nie dali, jak masz bete to po 2 godzinach system się wyłącza, bo czas minął, rc działa do marca 2010 r. po tym okresie, tak jak teraz beta, będzie się wyłączał . Sprawdź może w mój komputer właściwości może będzie pisać
Pozdrawiam, koleś git

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Windows 7 pytanko

Post06 cze 2009, 18:42

Dokładne info o Windows 7 można sprawdzić poprzez wpisanie polecenia winver w polu wyszukiwania Menu Start.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

BryT

Użytkownik

Windows 7 pytanko

Post06 cze 2009, 19:01

wind7 ultimate tak pisze i że kopia ewaluacyjna wygasa w marcu czyli tak jak Kolega wyżej napisał... Czyli mam rozumieć, że mogę sobie do kieszeni schować w marcu tego winda;P będę musiał kupić org xd no cóż ;P jak mus to mus dzięki za odp pozdro/ / / Jeszcze jedno jeżeli w marcu będę miał nowego winda da się wgrać go jako nie wiem coś jak nakładka? żeby nie tracić żadnych danych itp... bez formatów
Ostatnio zmieniony 07 cze 2009, 08:41 przez me@djohnsc, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiłem pisownię

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Windows 7 pytanko

Post06 cze 2009, 19:17

Niestety, w przypadku Windows 7 Beta, Microsoft zastrzegł konieczność instalacji nowego systemu.

CZyli mam rozumiec ze moge sobie do kieszeni schowac w marcu tego winda;

Systemu jeszcze w sprzedaży nie ma, a ktoś by miał go za darmo oddawać i to w maksymalnej wersji. Nie ma szans.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

• Reklama

Wróć do „Systemy operacyjne”