Gedo pisze:Przyda się mocny program do odinstalowania. Dobrze jest upolować total uninstall w promocjach, bo pokazuje się co kilka miesięcy, a na teraz darmowy soft4boost any uninstaller, który jest równie dokładny, jak total uninstall. Brakuje mi w tym zestawie zainstalowanych programów - szybkiej wyszukiwarki. Wise jetsearch w sekundę daje tysiące wyników. Także zamiast notatnika zainstalować i używać akelpad, któremu wkleisz i tysiąc stron tekstu i nie zawiesi się, jak systemowy notatnik z ograniczeniami.
Gdy miałem już laptop ze świeżym systemem win7 x64, zainstalowałem directx 9.29 redist z 2010 roku 32 bit, znaczy pobrałem offline i uruchomiłem DXSETUP.exe - ruszył nawet emulator pSX, starsze gry, a już szósty rok laptop na tym chodzi.
do odinstalowywania moim zdaniem wystarcza CCleaner , Adwcleaner do sprzątania po aplikacji i ew. unlocker i tdsskiller jak by się trafiła aplikacja typu zamulający proces aczkolwiek patrzę co instaluję i uważam że nie będzie to potrzebne.
przeglądarkę mogę przetestować zamiast notatnika mam Notepad++ co do directX chętnie sprawdzę jaką mam wersję .
XMan pisze:Teraz wrzuć ponownie screeny z:
1. Programy i funkcje.
2. Menedżer urządzeń z rozwiniętym Karty graficzne.
mam Catalyst Control Center i sterowniki wszystkie jakie są potrzebne z oficjalnej strony amd.com
a XP-Anti Spy przetestowałem fajny programik

łącze i te pingi ogarnąłem
teraz biorę się za usługi ... gotowe
XMan głowa do góry choroba nie oznacza śmierci