Witam,
od pewnego czasu zmagam się z kafelkami w Win 8.1, próbowałem już:
- Czysty rozruch
- Anty-Wirus - "Windows Defender"
- Konto Microsoft - "ZWERYFIKOWANE"
- Połączenie z Microsoft - "dostępne"
Dodam jeszcze że ostatnio miałem problem z rozruchem komputera, problem windowsa lecz problem ustał chwilowo. Natknąłem się na ten problem podczas korzystania z Bluetooth USB (Weryfikacja urządzenia w "Zmień Ustawienia Komputera" ) po prostu się nie włączyło.
Proszę o pomoc, pozdrawiam.
[PROBLEM] Windows 8.1 Kafelki
- hevet
Ale jaki masz problem z tymi kafelkami, bo albo jestem ciemny i nie umiem czytać postów, albo nie napisałeś co się dzieje 

-
Hmm...
Ze szczegółami: Po naciśnięciu w jakąś falkę pojawia się "przewijanie" które trwa mniej więcej 0.5 sekundy potem po prostu wraca do ekranu głównego ( do tego z którego została włączana kafelka ), przykład: Naciskam na "Sklep" zielony kolor, rozpoczyna się przewijanie gdy ekran będzie cały zielony to OD RAZU kafelka powraca do trybu metro ( czy jakoś tak, tam gdzie są wszystkie kafelki ), tak samo dzieje się z... Prawy róg > Ustawienia > Zmień Ustawienia Komputera.
Teraz jest chyba dość zrozumiałe
po prostu się nie włączyło.
Ze szczegółami: Po naciśnięciu w jakąś falkę pojawia się "przewijanie" które trwa mniej więcej 0.5 sekundy potem po prostu wraca do ekranu głównego ( do tego z którego została włączana kafelka ), przykład: Naciskam na "Sklep" zielony kolor, rozpoczyna się przewijanie gdy ekran będzie cały zielony to OD RAZU kafelka powraca do trybu metro ( czy jakoś tak, tam gdzie są wszystkie kafelki ), tak samo dzieje się z... Prawy róg > Ustawienia > Zmień Ustawienia Komputera.
Teraz jest chyba dość zrozumiałe
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Być może się coś ścieżki sypnęły. Jak od nie dawna tak się dzieje to użyj funkcji przywracania systemu.
-
- Reklama