Próbuje zainstalować Windowsa 7 Professional 64bit. W pewnym momencie instalacji żąda sterowników, nigdzie nie pisze jakich.
Płytę główną mam taką Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ... uctID=2314 zapodałem mu więc sterowniki do raidu jakie oferuje strona producenta chociaż raidu nie używam. Windows informuje że nie o to mu chodziło innych sterowników nie mam.
Najdziwniejsze jest to że wcześniej ściągnąłem Windowsa w wersji polskiej, nie chciał żadnych sterowników, ale nie pasował mój oryginalny key z MSDNAA. Teraz mam wersje ENG z oficjalnej strony MSDNAA.
Windows chce sterowników, ale nie wiem jakich
-
- seba86mu
Rozumiem, że monit o sterownik pojawia się podczas instalacji systemu ?
Przed rozpoczęciem instalacji systemu wyciągnij z portów PCI dodatkowe karty rozszerzeń, jeżeli takowe posiadasz, czyli np. karta telewizyjna, karta sieciowa czy inne kontrolery.
Przed rozpoczęciem instalacji systemu wyciągnij z portów PCI dodatkowe karty rozszerzeń, jeżeli takowe posiadasz, czyli np. karta telewizyjna, karta sieciowa czy inne kontrolery.
-
Re: Windows chce sterowników, ale nie wiem jakich
Nie mam nic na Pci aktualnie.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
marcinpruciak, podaj jeszcze raz model płyty bo coś ucięło link
-
- Reklama