Windows i Ubuntu
- pytajski
Windows i Ubuntu
Witam! Po wielu perturbacjach udało mi się podzielić partycje na dysku ( b. dobry program EaseUS Partit.) teraz chciałem zainstalować Ubuntu z cd obok Windowsa .Wszystko idzie dobrze, chociaż trzeba dużej cierpliwości , program się wgrywa ale na samym końcu instalacji wyskakuje komunikat: ,,The installer encounterend ave unrecoverable error. A desktop sesion will now be run so that you may investigate the problem or try instaling again!" Płytka cd z allegro, nie wiem czy oprogramowanie niedobre czy komp nieodpowiednio przygotowany -- starałem się w/g instrukcji instalować wersję polską , a na końcu klops - info po ang. którego nie znam! Liczę jak zawsze na Waszą bezinteresowną pomoc ! Pozdrawiam Wszystkich Sz. Forumowiczów (zielony-pytaj)
Pozdrawiam(zielony-pytaj)
- greh
- Kontaktowanie:
Windows i Ubuntu
Jaka wersja Ubuntu? Po co kupować, jak można za darmo pobrać legalnie? 

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Zignorowanie PW od moda powoduje chorobę, zwaną żółtaczką.
Ludzie! Piszcie po polsku. Jest różnica czy robisz komuś ŁASKĘ, czy LASKE.
Zignorowanie PW od moda powoduje chorobę, zwaną żółtaczką.
Ludzie! Piszcie po polsku. Jest różnica czy robisz komuś ŁASKĘ, czy LASKE.
-
Windows i Ubuntu
Najlepiej torrentem aby nie bać się źle ściągniętego obrazu. Wystarczy jeden bajt aby obraz płyty był nie używalny.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Windows i Ubuntu
Chyba, że szybkie łącze, to można i przez normalny link. Chociaż Ubunciak ma dość stabilne mirrory.
- pytajski
Windows i Ubuntu
Dzięki za podpowiedzi-- chodzi o ubuntu 12.04LTS, koszt to sprawa groszowa, w oprogramowaniu opcja sprawdzająca błędy - nie wykazała ich- chociaż? Jestem ,zielony" i nie bardzo orientuję się w tych ,,torrentach" - przed chwilą próbowałem znowu -trwa to bardzo długo- i na koniec jak zwykle k l o p s!Dziękuję wszystkim za pomoc! (zielony-pytaj)
Pozdrawiam(zielony-pytaj)
- bajbus
Windows i Ubuntu
Proszę Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników pobierz i zainstaluj
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Windows i Ubuntu
Ubuntu zawsze można zwyczajnie odpalić z płyty i się nim pobawić bez instalacji, zobaczyć czy wszystko pasuje w nim. Są jeszcze inne dystrybucje Linuksa, jak Fedora, Slackware, Debian czy OpenSUSE. Ja np używam Slackware w domu i Debian na serwerze.
-
- Reklama